定期存款邊間好? (20)

999 回覆
1 Like 3 Dislike
好on9 開戶3厘係自動有嫁囉

分開計咁搵鬼開戶咩 好狗
真 我問佢地咁係咪即係宣傳手法有問題 佢依家已讀不回我
喺mox bank post 有人收到多句按比例比返佢呢個月既錢
但我冇收到
應該可以投訴佢故意誤導客人. 睇埋佢地點拆先
佢咪繼續以讀不回囉 今鋪Mox準備定關公都得了
佢都無回我message, 已讀不回
佢話明白的 就close 左個chat 好癲呢間銀行
唉 咁我3月份諗住入多d錢做埋3月份新資金推廣,呢個可以搵定第2間啦
再開返個chat
佢覆我不好意思 話會向相關部門再了解 下 即係點 模棱兩可
佢本身個 inmotion 咪就係俾人app 開
我連呢句都冇 隔離post 啲人有得接比例收番少少我都冇
睇hkcard舊post啲人都食到兩期
你有無用到佢嗰5萬credit

我自己錢就入左20萬再用佢嗰5萬 ttl 25萬

唔知係味咁所以比都唔比
佢都係 勁快close左我 我再開返個chat
冇用到
你預開戶個幾兩粒鐘啦

我收到呢個reply
由於你是二月新開戶的用戶,所以你享有額外活期存款年利率,就不能再參加二月的新資金活動。現時你依然享有每日的利息,但是不能夠享有二月的新資金活動的現金獎賞,不好意思為你帶來不便
如果有任何查詢,歡迎隨時聯絡我哋,祝你有愉快的一天,拜拜
然後直接close 左個對話
呢間咩銀行.... 咁佢d cs 答既野其實可以當亂up, 隨時改
好狗

我都係2月開戶呀 入左20萬做活期 跟禁埋佢5萬出黎

就係諗住做夠新資金25萬囉

呢家得60日3%

我做其他好過啦
唔關事啦
我入自己既25萬再㩒多佢5萬出黎都係咁
我cap返晒佢cs d對話俾佢睇返
佢都係close我chat
準備睇定其他銀行 原本仲準備入錢食埋佢個4-7月bonus
岩岩覆我有得按比例比返啲既係因為早過二月開戶
二月開既乜都冇
唔係3.5% 60日如果做埋目標戶口任務?
我再開番個chat. 另一個客服叫我之後再follow up 佢地其實點都講唔通架啦 我地有哂截圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞