定期存款邊間好? (20)

999 回覆
1 Like 3 Dislike
但點都低過4.2
你都好d, 佢用同一段reply 我, 仲叫我睇email
呢間野可以永遠blacklist
講緊 開戶3%活期

同埋 2月28日前擺新資金6月30日嗰個

新開戶無得做埋新資金回贈
10. 我們保留全權酌情決定,而不另行提供通 知或理由,隨時:
(a) 修訂或更改、本推廣或本條款(包括本 推廣中定立的任何日期或任何獎賞,禮 品或其他利益及其現金價值);
(b) 暫停或終止本推廣或本條款;
(c) 如我們認為新資金的任何部分是任何非 法、欺詐或異常活動的收益,或出於我 們認為適當的任何其他理由,拒絕向你 發放本推廣中的任何獎賞、禮品或其他 利益;及
(d) 作出與本推廣相關的任何決定(包括拒 絕或暫停你參與本推廣,或決定本推廣 是否可以與任何其他優惠或推廣活動同 時使用)。
任何此等決定均被視為最終決定並對你具
有約束力。

睇番T&C有喱一段 即係四哥.jpg
勁狗個個月cash out佢5萬credit 先
咁唔怪得知可以咁串 唔驚我地投訴佢 但我食埋佢個開戶優惠就轉走啲錢
我本身諗住呢幾日開戶, 一次過食10%定存, 迎新3.5%同3月份新資金3.3% bonus
即係我依家3.3% bonus 9成無
冇喎 話早過二月開先有得按比例拎返啲
二月開既 佢對於今次既決定十分抱歉
無啦啦冇咗4.2%
有無圖睇下佢點講?
唔明點解4.2 %都慳 又唔係第一次做呢啲推廣 做得呢啲promo 預左有人一定會開戶口架啦

好撚9
我特登為個新資金優惠開房

依家同我講無
咁我開黎把L
一直以來,Mox推出各種存款推廣計劃,希望與客戶一起養成儲蓄習慣、增長財富。

在近日的服務質素審查中,我們發現部分客戶對「迎新Bonus推廣(2023年2月至3月)」及「新資金推廣 (2023年2月) 」的詳情作出查詢。我們特此提供更多資訊,以釐清有關推廣內容。

根據我們的紀錄,由於你已參與並獲得「迎新Bonus推廣 (2023年2月至3月)」的獎賞,你將不能同時參與「新資金推廣(2023年2月)」並獲得有關獎賞。
me too, d 態度好唔得..係小市民,但都唔應該咁嘛
即係佢開左先例, 以後佢既promo 我仲信唔信好
咪係 水完人入錢之後話 靜係得開戶優惠

再補多句sor9就想當無事
Mox個case同金管局投訴有冇用

完全誤導客人wor
等埋佢「同有關部門了解先」有誠意解決問題嘅都唔想搞大佢 其實佢係咪就係搏人地唔會為左2000蚊同金管局投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞