定期存款邊間好? (20)

999 回覆
1 Like 3 Dislike
我係今個月嘅新客。夠60日走人
所有t&c 一定會有句 如有任何有關爭議,XXX保留最 終決定權

上訴成功既機會係好難
下咁佢之前做咩send email 叫我地入新資金仲講明係搵多份bonus 朝令夕改都得架咩
都可以試下嘅 唔試又點知呢 mox 咁串
大家諗住等佢幾多日無合理答覆先投訴去金管局?
仲要跌息左一排先黎改T&C
唔駛等,上面有巴打問得超詳細先入錢,證明咗間閪行係朝令夕改,欺騙消費者
宜家搵AI draft封投訴信容乜易
講得岩,我係mox,見到連登仔淨係識得鍵戰,又要等又要人出頭,我都改條款啦
其實係
大晒咩
如果有呢句就係免死金牌
唔駛有商品說明條例啦
我都係問左佢幾次先放錢
唔係要人出頭 依d野一定係要自己出聲 我今日同同客服理論左一輸 雖然同客服講都無用
依家只係諗緊係咪可以等佢一兩日俾個答覆 真係傾唔掂先去投訴姐 你估搞投訴唔心煩咩
由於你已參與並獲得「迎新Bonus推廣 (2023年2月至3月)」的獎賞,你將不能同時參與「新資金推廣(2023年2月)」並獲得有關獎賞。

兩個優惠有咩分別?
用app 都係填嗰少少野
咁係咪連舊客戶都無效?
一直以來,Mox推出各種存款推廣計劃,希望與客戶一起養成儲蓄習慣、增長財富。

在近日的服務質素審查中,我們發現部分客戶對「新資金推廣(2023年1月)」及「新資金推廣(2023年2月)」的詳情作出查詢。我們特此提供更多資訊,以釐清有關推廣內容。

根據我們截至2023年3月19日的紀錄,你的總存款額正達到參與「新資金推廣(2023年1月)」的資格。只要你按照該推廣的要求,繼續維持指定資金至2023年4月30日,我們便會將相關獎賞於2023年5月31日或之前直接存入給你。

然而,因客戶不能同時參加「新資金推廣(2023年1月)」及「新資金推廣(2023年2月)」,所以你將不符合參加「新資金推廣(2023年2月)」的資格。

我們亦留意到你的總存款額已達到「新資金推廣(2023年2月)」的要求。為感謝你一向的支持,我們根據你於2023年2月28日至3月19日期間就「新資金推廣(2023年2月)」達到的新資金要求,按比例計算你可獲得的現金獎賞(港幣539.63) ,並於 2023年4月7日或之前將該獎賞存入給你。
咁其實係咪可以明正言順做金融詐騙?

銀行所有定期其實都可以唔派錢
免費吸番幾憶俾佢借錢俾人
算唔算破壞體制 一於寫番封信先
講真 如果佢肯俾咁樣按比例比番都叫公道d 依家係一野收你皮
我同cs講話同金管局反映
佢話過幾日覆我
無錯
依家差唔多係詐騙人去開戶
班客服仲要大條道理咁 癲
係咪之前冇問過CS就投訴無門
想問中信大富翁係咪隨時可以加錢, 唔似渣打馬拉松開完只可減不能加, 只要戶口長期有10k, 就時段period 都有佢講既rate?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞