定期存款邊間好? (20)

999 回覆
1 Like 3 Dislike
Mox =垃圾
有冇人已向左金管局投訴Mox?
其實cs都唔關事 唔洗攞黎做出氣筒

但要煩佢令佢地present俾高層
呢單野你地搞到好大獲好多人投訴 唔該做野
我睇金管局個網 佢建議搵左銀行做正式投訴先
Mox個負責部門係Head, Risk Controls & Risk Operation
如果佢都係hea 9先再諗下一步
啱啱打左去mox CS投訴左, 等佢覆左投訴處理先, 無解決方案就搵金管局
搵埋東張
存款苦主+1
會去HKMA投訴

大家都可以去HKMA投訴

投訴處理中心(銀行投訴)
電話 (852) 2878 1378
傳真 (852) 2509 3990
電郵 bankcomplaints@hkma.gov.hk

網上遞交:網上投訴表格 https://bankcomplaint.hkma.gov.hk/#/?lang=tc
下載投訴表格(PDF版本):
下載PDF版本 https://www.hkma.gov.hk/media/chi/doc/other-information/complaint_form_chi.pdf
電郵:bankcomplaints@hkma.gov.hk
係唔係係mox 個網 會有呢個dept email??
我都想send
正常啦, CS耍唔走你就會交上去
影響埋對渣打嘅信心
求template
多謝巴打
滙豐除淨唔派屲都得,呢啲息應該幾難追
咁而家係個個都跟你咁做
定係等Mox出聲
冇話跟邊個做 有巴打上面都俾哂hkma complain既channel

都係想攞番應該要有既野
任何渠道投訴到佢都可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞