定期存款邊間好? (20)

999 回覆
1 Like 3 Dislike
金管局會唔會理我地依d蟻民
2粒鐘係齋等叫籌?
定搞埋自己D 手續?
點解D 銀行可以噤撚麻煩
中信, 本身有佢credit card, 但冇戶口
如果要開返個戶口 (for 做定期)
個app 同網頁都做唔到
要落分行做搞到
on lan 99
係 我都問佢呢樣係想點
我今日開咗戶及轉咗錢, 係咪等到今晚12點就可以當新資金做定期?
之前開戶around 1hr
唔計等
渣打都係,個credit card可以用app開,有反而要落分行,仲要預約先有得開,on L99
Mox係咪癡撚左線 一個月後先黎出通知?
吸夠錢唔想派錢都唔係咁下話

之前問左客服仲話可以壘2期
宜家連上個月果個4.2都冇?
mox之前fb嘅post係咁樣覆人的
重點係佢果3%迎新係送埋俾你
無得揀要唔要

宜家一個月後黎話因為有左3%
無得再玩4.2果個 唔早響?

咁你根本無得揀可以join邊樣
你仲要email照出4.2果期叫人入金
邊有得揀?
佢3月個新資金活動都類似咁答人話可以3月開戶同時有, 1個星期前既事
join 左3%
唔好意思,客戶可以查閱電郵上的資料,全新客戶可以享有六十天額外利率的活期存款,將不能參加官方網頁有關二月份以及三月份新資金推廣活動 的現金獎賞 , 你依然享有每日活期利息 多謝查詢

我諗巴打你可以死左條心
Mox係咪準備好一夜間俾人擠提?
應該cash out好多個24萬
真係上得新聞
想問3mths 港幣定期, 除咗中信3.6% 仲有無更好rate?
Dbs 20萬擺到7月底就可cut戶口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞