定期存款邊間好? (20)

999 回覆
1 Like 3 Dislike
mox依家會處理?
依呃得就呃,我諗實有人仲未知情
mox 咁呃人
即轉走晒啲錢
想問MOX 2023年3月新資金推廣,存入咗mox既新資金有無得再做定期?

MOX早鳥優惠:3月31日前存入新資金賺高達HKD2,400現金獎賞
簡單三步,存入新資金即可盡享獎賞!

第一步:於2023年3月31日或之前,存入以下列表指定的新資金,即可賺取高達HKD2,400現金獎賞,相當於在你的新資金上獲取3.3%活期存款年利率!。
第二步:每日維持2023年2月平均港元存款結餘²與指定新資金相加之總額,直至2023年7月15日。
第三步:完成!獎賞將在2023年8月31日或之前自動存入你的Mox戶口。

新資金金額 早鳥優惠:3月31日至7月15日維持新資金可享的現金獎賞
HKD50,000 HKD480
HKD100,000 HKD960
HKD250,000 HKD2,400
笑佢臭朵 但開過2次都冇問題可能好彩
中信用app開戶唔怕下嘛
個名好臭 自己上網搵
之前都見另外一d posts話成日收唔到rebate
佢臭朵 但開過2次都冇問題可能好彩
渣打優先理財迎新加馬拉松 三個月 2mm係咪有5厘 有無計錯
講真 依家佢誠信破哂產
就算佢話俾你繼續 你仲敢唔敢繼續擺
點解money H X X X話中信三個月定期利率有3.7%,但中信自己官網就話得3.5%,信邊個好

仲有,大家都話money H X X X信唔過,但如果我想要Marshall藍牙喇叭做迎新禮品,有冇邊啲其他網站係有做緊?

新資金3.7%,舊資金3.5%
有多餘錢當然做一年
點呃?
咁點解唔揀 sc活期馬拉松?
寧願去第間拎超市coupon 算啦,喇叭自己早d 買,呢間野半年之後追都唔覆你
星期日開左inmotion戶口,尋日入左錢落戶口,但到今日新資金仲顯示係$0 既
我之前都係咁,打去hotline同佢講
過幾個鐘就做到新資金
揀完繼續仲有一粒確認制先pass到喎
你係咪自己hi到粒制
即係拉出app呢個位個動作有機會掂到粒制
100萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞