定期存款邊間好? (20)

999 回覆
1 Like 3 Dislike
瑞士佬: First time?
再嘈 Write off 埋都得
我話send 去有關當局, 佢覆我:多謝你的查詢,有需要的話歡迎你隨時聯絡我們。
cls公司
新資金推廣(2023年2月):
存入新資金即賺高達HKD3,500獎賞!
簡單三步即可賺取高達HKD3,500獎賞,相當於在你的新資金上獲取4.2%活期存款年利率!
第一步:於2月28日前,參考以下列表,存入指定新資金。
第二步:每日維持1月平均港元活期存款結餘²與指定新資金相加之總額,直至6月30日。
第三步:完成!獎賞將在7月31日或之前存入給你。
新資金金額 現金獎賞
HKD50,000 HKD700
HKD100,000 HKD1,400
HKD250,000 HKD3,500

迎新Bonus推廣 (2023年2月至3月)
於2023年2月1日至2023年3月31日期間成功開立Mox戶口,即可就高達HKD500,000的存款,在開戶後60日內自動享額外2.7%存款年利率!

依家暫時有3.5%年利率,搵到多過3.5%年利率/到60日可以轉走筆錢
唔係啦 因為佢地係fb都有答過相關問題
佢依個promo個陣係網頁都睇得到
即係可以好多人睇左佢地post嘅野而走左去開戶入錢
佢仲祝我有愉快的一天 癲 依家俾你地激到高血壓呀
唔可以同時參加就咪send俾客啦,
明明話跟email入多幾萬就多3400
佢係咪指緊swap deposit 啊
好彩未入 但都要投訴佢
瑞士佬認股都唔認債
無野絶對跟例
當美國佬走到絶路,國債一樣可以唔認,反正拳頭行先
一諗就知Mox班友計錯數客服又on99亂答問題
根本諗下都知無可能雙計
想問銀行職員有3.9% 活期其實係咪唔洗煩去揾做邊間定期儲錢?
MOX咁玩既可以轉錢走
大佬你一早唔講,引完人入局先講
緊係啦
人地出公告前講咪叻

出左公告仲想認屎認屁?
我都收到Mox個email
係味照鬧左CS先
同cs講都係講返同一堆廢話
直接email金管局投訴cc埋俾mox仲好
我係今個月新客,仲未收到email。有冇得咋唔知
無記錯mox開張無耐e-statement 連客人名都錯
send 錯email 真係小事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞