定期存款邊間好? (20)

999 回覆
1 Like 3 Dislike
我岩岩都收到電話, 都係話俾$500 deliveroo coupon, 但我拒絕左. 佢話要再傾, 5-7個工作天再覆我
不過無論佢咩回覆, 我都會send 野去MA
好 買定花生睇下點
你係今個月新開戶?
總知無$3500
我一定會投訴

但咩方法投訴最有用
睇過晒咁多間bank 得返港紙又唔想鎖筆錢咁耐既 得返DBS既rate最靚 100萬有4.3% 500萬有4.7%
我都拒絕左
我原本2月活動儲左25萬
收到mail 3月31日加到26xxxx就可以玩到3月活動。
但我仲未入錢,原本諗住3月尾入。
我係咪都可以一齊投訴
唔好入啦 應該冇架啦
有咁高?
都係同MA 投訴俾啲壓力佢地好 啲高層好似完全唔在乎銀行誠信
有 要開好快d 3月底停
搵人refer可以多1500蚊現金回贈
Mox柒咗就認啦好心 幾百蚊coupon
唔得閒長篇大論 可以係app 搵online CS先
依家出面一年定期1年最高都係得3.9% 過兩日議息應該會加多0.25% 如果5月31日後定期息再跌既 咁不如放ML好過 都有3% up 仲要活期
活期 但優優利率有效到5月31日 到時再睇新推廣有咩rate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞