[Switch] 火焰之紋章 Fire Emblem Engage (9) | DLC 4等候區

742 回覆
7 Like 3 Dislike
以經第3周目第3彈dlc果兩隻介普通料 最爽更新係個井
女舞者已經好爽
講下法師

celica戒: 發現重唱用法
重唱 托隆3格 配龍咒combo
有錢女聖者專用戒

貝老師戒:迴避法坦專用(加魔速加幸運)
chloe聖者專用 (55速法師配一流)
chloe迴避坦勁過yunaka 法系輸出易好多

Leif戒:3體格=3速
Anna用 未搵到佢定位 真係唔多掂火山爆焰加住3速先 用緊魔騎執頭執尾 法師嚟講真係唔掂 唔怪得鬼佬評C
加農砲呢個職係改出黎定真係會有
https://www.youtube.com/watch?v=32yvxso9t4A
真係有
未出
好似仲有一個職業係唔知咩野師?可以做輸送隊。
佢啲過場提示成日見到
附魔師
打Veronica果關完全感受唔到佢有乜威脅
我隻嚴重underlevel既補師都無比佢射死

附魔師火山果關起碼有個勁煩既減傷
我Chloe都係用緊貝老師,但點迴避?
上個迴避刻印 速度+3
中期貝老師gay絆高就得
chloe天生技 +2攻 聖者痴住個3格法師再加攻 夠哂力
anna 定位係差唔多 但chloe由頭用到落尾

減兩隻4速好有用 對前線坦/漏網之魚負擔減輕好多 特別對面有刀劍將領
刀仔龍咒都有得諗 我睇法喺托隆龍咒左 刀仔更易追擊放2下毒

無DLC唔知chrom咩料
幾時先肯改番一週目超難固定成長
有無方法Downgrade番隻Game 放假先嚟搞啲咁既野
你唔係特別堅持要fixed mode就照玩啦
唔覺得佢會特登hot fix,咁等法隨時等到四月
而家全部人都係變咗隨機

冇特別留意自己個啲升成點
前日搭車隨離果個玩緊第4章
咁岩我拎住部3ds玩緊暗夜
唔好相認
必殺劍 加爆crt

兩hit 都爆擊 扣過百
一週目超難全部變隨機
玩到一半都照變
敵人20防,自己得21攻。
暴擊扣3
花月得21攻 你肯定同我地玩緊同一隻game?

閱讀理解有問題
即係唔洗裝備特技都可以發動?
可能玩到 十幾關左右
姐係本身紋章士有呢招
你再裝多次呢招係晒左個位
可以裝其他
補充,裝左特技,無戒都發動到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞