[Switch] 火焰之紋章 Fire Emblem Engage (9) | DLC 4等候區

742 回覆
7 Like 3 Dislike
唔好講笑,試過用晒龍之時水晶,淨返隻boss,可以3隻80%命中都可以全miss,我心諗一定要買六合彩,屌你老母咁都可以miss

仲試過神雷75% 兩下全miss,黑起上嚟連自己都驚,過馬路要小心
有無人分享下天馬姐姐打拳流係點玩?
玩緊超難
點解我隻花月好似打打下開始唔夠力?
正常,所以啲人會轉去龍騎或者勇士練力,練一陣先轉返刀劍
想砍掉重練了
唔好俾琳佢囉
你俾羅伊佢,又力+又有劍剛,即刻補返晒啲力,結合又等級+5,啱晒佢呢啲數值怪
雖然羅伊俾人笑廢,但總會夾到啲角色
劍剛果類技裝戒指都唔會有,要學先有
比個閃進體術+5佢就搞掂
羅伊戒好幫到手練角 班人星用星玉緊係話廢
對超難無DLC 等級加5 對前線神技嚟 仲要招大放火救命有用 唔好睇少加個5lv
有sp書食 主角裝 雙重支援 3隻夾住+60迴避屈到
個井真係做壞哂
從來都唔用法術書
安娜用雷劍 除左魔防高嘅boss 對面d普通法師都頂唔住
阿roy勁喎,我有DLC都仲用緊佢
(雖然主要原因係根性太貴
超難打完第六章就去打神龍
肌肉妹幫我清撚晒啲龍 好撚勁
唔想棄用佢添

而家諗緊清唔清晒啲DLC關先返主線
驚啲人升得太快轉唔夠證轉唔到上級職
同埋返到主線應該好撚易打
後面先打dlc仲難打
前期啲人食多幾lv都係俾後面加入嘅勁人追上(有星玉除外)
肌肉妹 咁能大力
對面淆哂底
你講清楚而家推到幾多物攻會實際好多
我自己個standard係17章後35物攻,endgame要推到40-45
一路keep住可追擊+60% displayed crit rate
花月本身轉飛龍+必殺斧最少都31攻
擺個crit刻印同少少鍛造已經冇乜煩惱
終於73hr 困難經典爆機
自問冇心機玩超難

係好玩嘅
希望下一作故事唔好咁鳩就perfect
屌啲命中咁本假
根本就5050
有乜理由啲敵人15%暴擊連暴2次
我就90%命中就Miss
大佬 你機關算盡 諗住人地得10%命中實無死
唔好意思 你係要過身
屈到佢地無得還手咪得
Break系統好波

Boss就龍咒直接收佢皮
中都唔中點Break佢
60% 命中 1% Critical 都打中
根本無得玩

琴晚未落齊野得204攻
放齊可以69696969
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞