[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
41層boss要點過
set好晒位比條龍一野擺尾掃死晒3件

條龍心諗, set好晒位比我擺尾

限斧+廢劍+限法+盲奶唔識打呀

41好易..係咁回血就得

隻野係咁撞鳩我點打

搵把高防槍一野入佢後面
3把高攻前面打
好快友死佢
廿抽 係咪唔洗再抽 啦 之前留石 刷足咁多日

無敵起手, 打得死77層
唉,普通條火龍都過唔到,灰

食石啦 過左普通先係真正隻GAME開始

升邊隻先好
1 限劍+赤槍
2 限法+赤槍

點簡
41層boss要點過

隻野係咁撞鳩我點打

搵把高防槍一野入佢後面
3把高攻前面打
好快友死佢

屌 最慘係我自己本身得一隻法一隻劍一隻限斧

去馬?
41層boss要點過

隻野係咁撞鳩我點打

搵把高防槍一野入佢後面
3把高攻前面打
好快友死佢

槍可以話打龍好重要, 只要企PAT PAT就引走晒D傷害
可以借朋友
41層boss要點過

隻野係咁撞鳩我點打

搵把高防槍一野入佢後面
3把高攻前面打
好快友死佢

槍可以話打龍好重要, 只要企PAT PAT就引走晒D傷害
可以借朋友

赤眼+限槍+奶
果頭話完呢頭就過左
兩隻獅王輪住坦 爆晒D甲之後限法1COST冰波射一次打3000

終於可以玩。。隻弓有無用

升邊隻先好

升momo 過關 好似無力打咁
1 限劍+赤槍
2 限法+赤槍

點簡

限劍廢既

2 限法+赤槍
3 赤劍+暗劍

巴打又點簡
1 限劍+赤槍
2 限法+赤槍

點簡

限劍廢既

2 限法+赤槍
3 赤劍+暗劍

巴打又點簡

依個真係難簡 兩隻都勁
1 限劍+赤槍
2 限法+赤槍

點簡

限劍廢既

2 限法+赤槍
3 赤劍+暗劍

巴打又點簡

依個真係難簡 兩隻都勁

1 限劍+赤槍
2 限法+赤槍

點簡

限劍廢既

2 限法+赤槍
3 赤劍+暗劍

巴打又點簡

依個真係難簡 兩隻都勁

想乞返個:(
1 限劍+赤槍
2 限法+赤槍

點簡

限劍廢既

2 限法+赤槍
3 赤劍+暗劍

巴打又點簡

依個真係難簡 兩隻都勁

2 , 77層需要槍法
弓好似冇咩用咁
[quote][quote]

巴打又點簡

依個真係難簡 兩隻都勁

NO.1無左
我用iphone同ipad刷,如果巴打無你等到有引繼,
我到時比個你
但可能你自己刷快d有得玩
有冇巴打打H2 boss出過把暗劍?

打12*多人跌過兩把 , 但多人D人成日唔識打 , 會輸

我自己刷左H2 boss成十次都未跌過 , 其實H2 boss係咪真係會跌5*暗劍
有冇巴打打H2 boss出過把暗劍?

打12*多人跌過兩把 , 但多人D人成日唔識打 , 會輸

我自己刷左H2 boss成十次都未跌過 , 其實H2 boss係咪真係會跌5*暗劍

10次就想跌?
我h1蟹棒30次都未跌
1。閃光劍+廢女弓+正義之光+盲補(2次10連+3卷)
2。尻女+女精靈劍(10連+1卷)
3。尻女+正義之光(10連+1卷)
4。赤槍+赤眼+單眼女賊+廢女弓(10連+1卷)
5。赤槍+火法+精靈女劍(10連+1卷)
6。暗劍+火法(10連+1卷)
7。暗劍+重裝巨(10連+1卷)
8。王子+毒法+鋼鐵女+單眼女賊(10連+1卷)
9。閃光劍+戀愛女斧(10連+1卷)
10。momo+無邪賊(10連+1卷)
11。赤槍+重裝巨+鋼鐵女(10連+1卷)
12。尻女+王子(10連+1卷)
13。赤眼+尻女+單眼女賊(10連+1卷)
14。赤眼+尻女+盲補(第2連10抽全3星)
15。暗劍+毒法+女精靈劍(10連+1卷)
16。
17。赤眼+重裝巨+火法+騎士團長(10連+1卷)

除左12。14留番自己玩。其他果d。有興趣既巴打留個聯絡方法拎去。。
利申an機。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞