[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

之後仲有冇?有冇31層咁難
btw 佢係咪降低左5星武機率
頭10層 出2 把, 到宜家 42 都冇再出過

打左15層 一把都無

之後仲有 難過31好多 boss側邊都厚血怪

btw, 打到54層 一把都冇

巴打你咩隊

咁樣開唔開得 刷左好耐先有雙4

Help, iOS 點下載

注冊日本appstore 已經唔得

自己GOOGLE 點開 日本apple id

打左15層 一把都無

巴打你咩隊

王子 momo 巨漢 好友多數用赤眼/赤槍

信用卡果到冇得簡沒有
有無巴打仲未開到局?

打左15層 一把都無

巴打你咩隊

巨漢好用?

信用卡果到冇得簡沒有

叫你google , 又要我教
登出現有acc , 去到日本appstore , 簡個無料app , 下載 , 開帳號 ,
填資料 , 先會出現none資料選項

打左15層 一把都無

巴打你咩隊

巨漢好用?

好用 排最尾如果清唔切就用挑撥

信用卡果到冇得簡沒有

叫你google , 又要我教
登出現有acc , 去到日本appstore , 簡個無料app , 下載 , 開帳號 ,
填資料 , 先會出現none資料選項

唔好教啦 google少少野都懶

打左15層 一把都無

巴打你咩隊

巨漢好用?

好用 排最尾如果清唔切就用挑撥

長知識了 我都係用佢
有冇人知火+160個屬性值係咪唔會加落能力值度
1定要實戰傷害數值先知有冇加到?

之前我post 過, 同你把杖一樣, 換走左把150 魔攻杖, 隻暗法低左好多攻, 但係普通撞人由扣10 變16x
你火法用左有冇高攻好多?

依把火杖打地下 定邊關
有冇人知火+160個屬性值係咪唔會加落能力值度
1定要實戰傷害數值先知有冇加到?

之前我post 過, 同你把杖一樣, 換走左把150 魔攻杖, 隻暗法低左好多攻, 但係普通撞人由扣10 變16x

依把火杖打地下 定邊關

地下 , 無人答我問題
打咩關可以多D錢
好缺

我用落好似係高攻左小小 , 實際真係唔知高定低左

刷左一個星期啦 終於雙四星

主要用邊隻好?

刷左一個星期啦 終於雙四星

主要用邊隻好?

赤眼
赤眼唔係限角黎?咁勁唔勁
【場所/属性/覚醒技】
剣=【H-2ラスボス/闇/ワールウィンド】【7F/火/覚醒なし】
短剣=【H-3ラスボス/木/ボム】
槍=【9F/無/スラスター】【25F/光/チャージランス】【31F/木/スピニングファング】
斧=【H-1ラスボス/火/スクレイバー】【H-5ラスボス/?/ウォークライ】【28F/無/スクレイバー】 【66F/無/覚醒なし】
弓=【23F/木/覚醒なし】 【41F/水/覚醒なし】
杖=【H-3砂漠の海を越えて/闇/覚醒なし】【13F/光/テスラ】【15F/闇/グラビトンウェーブ】【40F/水/アイスブラスト】
  【44F/火/爆炎レーザー】【47F/水/アイシクルエッジ】
メイス= 【20F/火/覚醒なし】 【49F/闇/リジェネレート】 【H-4ラスボス/光/ヒール】

40fアイスブラスト把冰杖個覺醒係咩效果?
Momo啱用
赤眼唔係限角黎?咁勁唔勁

唔係, 卡池左上角自己睇邊d限定
刷左好耐
赤眼 限斧 定 赤眼 MOMO 好D??
刷左好耐
赤眼 限斧 定 赤眼 MOMO 好D??

2隻都勁 , 你睇自己鐘意玩近戰 定 法師 決定好d
好似近戰勁好多咁 法師撞人冇力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞