[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
係電腦到刷左個好既點樣可以繼承落手機個帳到?

auth

google 繼承?巴打

抽模擬器入面個auth檔取代手機

卡左31,想問下用咩代替賊好d
關魔王12星琴日打到現家 一把都無出過 地下城一直打又無咩武器掉落
搭單一問 困難島sure有武器出 又係刷左尾boss勁耐都無出
成長係咪最多得50下?
點知把5星武係特定比邊個架?
點知把5星武係特定比邊個架?

對返佢覺醒果個位招技
例如31樓把木槍 = 赤槍
大家等回體個陣會打咩關 定唔理佢
你地成日話暗劍廢 , 我分享下我打H5火龍佢既勁處

我3隻人物:5*限斧 , 5*斧女 , 4*暗劍 , 借人momo

隻暗劍其實係一道牆咁既用處 , 火龍boss果關 , 我會用雙斧+MOMO3技清細怪

跟手暗劍就成埸主要都係開3技 , 隻火龍除左第一round出既噴火之外 , 你打完佢佢就會向前衝打你

而呢個時間你只要keep住暗劍3技同nono1/2技係咁冰佢 , 就可以造成佢打唔到你

因為佢一行 , 撞到暗劍就會被反 , 跟手就會企左係度 , 而MOMO既冰彈只要造成凍結 , 條龍一樣會一回合企左係度

所以暗劍最強唔係佢既輸出 , 係佢既3技可以擋一D物理boss既所有攻擊&截停佢 , 從而令到你其他人可以瘋狂咁輸出唔洗走位 , 同埋保護D法師唔會比佢一野撞死

重有一個小技巧 , 就係如果D BOSS識追你隻法師黎打 , 你暗劍上回合開完3技後 , 你可以自己郁隻法師去暗劍後面既位置 , 等佢追你法師果陣就可以截停佢保護隻法

我卡左成6-7次先慢慢試到點打條死人火龍

有冇巴打可以分享點打地城60層既臭蟹?

開完一次3技係咪未比人打中都唔洗再開第二次?
你地成日話暗劍廢 , 我分享下我打H5火龍佢既勁處

我3隻人物:5*限斧 , 5*斧女 , 4*暗劍 , 借人momo

隻暗劍其實係一道牆咁既用處 , 火龍boss果關 , 我會用雙斧+MOMO3技清細怪

跟手暗劍就成埸主要都係開3技 , 隻火龍除左第一round出既噴火之外 , 你打完佢佢就會向前衝打你

而呢個時間你只要keep住暗劍3技同nono1/2技係咁冰佢 , 就可以造成佢打唔到你

因為佢一行 , 撞到暗劍就會被反 , 跟手就會企左係度 , 而MOMO既冰彈只要造成凍結 , 條龍一樣會一回合企左係度

所以暗劍最強唔係佢既輸出 , 係佢既3技可以擋一D物理boss既所有攻擊&截停佢 , 從而令到你其他人可以瘋狂咁輸出唔洗走位 , 同埋保護D法師唔會比佢一野撞死

重有一個小技巧 , 就係如果D BOSS識追你隻法師黎打 , 你暗劍上回合開完3技後 , 你可以自己郁隻法師去暗劍後面既位置 , 等佢追你法師果陣就可以截停佢保護隻法

我卡左成6-7次先慢慢試到點打條死人火龍

有冇巴打可以分享點打地城60層既臭蟹?

開完一次3技係咪未比人打中都唔洗再開第二次?

只能反一次, 比人多次攻擊都係死
首10抽中限斧盲奶明明好開心,點知第2次10抽1隻4星都無,照開波算
H5火龍有無攻略

暫時個陣係咁

頭兩隻同你一樣,限劍我冇用左隻b級斧,加隻momo
一開始momo3技衝晒落黎,之後清怪圍王,冰1次暈1次就殺左
首10抽中限斧盲奶明明好開心,點知第2次10抽1隻4星都無,照開波算

大部份4星機率係0.08%
H5火龍有無攻略

暫時個陣係咁

一開始momo3技衝晒落黎,之後清怪圍王,冰1次暈1次就殺左

咁易嫁咩

我成千石都係得3隻4* 仲要無限

卡左31,想問下用咩代替賊好d

用momo搏佢結冰,之後夾隻尻/限斧
不過唔知夠唔夠輸出
H5火龍有無攻略

暫時個陣係咁

咁易嫁咩

噴火果round要好好咁打佢

30抽咁樣...
好似太多法師...

30抽咁樣...
好似太多法師...
40抽加首抽加10次招待出撚左4次限劍比我dllm 勁撚on9
40抽加首抽加10次招待出撚左4次限劍比我dllm 勁撚on9

正啊LUCK上升
終於打到50
王子專武點刷100,刷左勁耐都無?定刷5星斧?
借問聲赤眼劍專武刷邊到
卡住左就冇心機玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞