[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
街人真係戇撚鳩 明明有得贏自己走入去個紅圈到自殺

吓?緊係入紅圈啦, 第一下扣50, 之後打到佢起唔到身
你識唔識玩架?

你識唔識玩架?

真係戇撚鳩 我衝入去差一下就打到佢仆街 點知啲街人走曬出圈

你識唔識玩架?

你地幾多LV呀
boss條血隔壁果個boss字 , 點先計+1 , 一回合4個人都打中?

我知佢4格就會訓低 , 但係點樣先觸法到+(訓低值)
認真 , 最好夠攻4隻圍住佢狂打到趺就ok

推薦 尻輕 王子

唔洗出圈
boss條血隔壁果個boss字 , 點先計+1 , 一回合4個人都打中?

我知佢4格就會訓低 , 但係點樣先觸法到+(訓低值)

求其打中就會加少少
街人紅圈成日走開
贏左差唔多10場都唔趺1把比我
望住啲補就火撚滾 補乜尻野血 打王好過啦
電腦估計一次4連COMBO大約0.8個B字咁上下
得罪講句打街場真係斷線自己打曬四隻好過

你識唔識玩架?

你地幾多LV呀

隻野差唔多死 我救完佢地之後暈左
佢地起返身想出圈但係彈返入去
唔係講緊一開頭阿on9

你識唔識玩架?

你地幾多LV呀

唔係講緊一開頭阿on9

正常打係唔可能會暈

你識唔識玩架?

你地幾多LV呀

唔係講緊一開頭阿on9

正常打係唔可能會暈

第一下走都算鳩數 俾人上左緩速仲走乜春 走完都出唔到個圈

你識唔識玩架?

你地幾多LV呀

唔係講緊一開頭阿on9

正常打係唔可能會暈

死淨我一個你教我點正常打 我奶媽黎
佢地最低lv果個得30lv
開左LUCK+1寶箱, 出左2把
出左兩把都係加30暗
+70
但要多2把
係咪都仰刷hard?
[img]https://holland.pk/i3d5mfak[img]

係咪可以開波

其他呢

全3星

打協力黎多個十抽

打左 但都零4星 得呢隻限 點算

刷過啦 無近戰唔洗打

刷埋招待先 , 有20卷

招待要係咁開ac 打返自己個ac 入去?
咁樣可以嗎?
刷左幾十次了

十次真係唔好出聲 我刷左三四日 應該多你10倍
今次呢把劍有無得加100攻?定一定加暗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞