[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
有無巴打知到升人物數值個解放數係咪唔會升
想問有無人打到毛毛把杖?
40層真係出?

我都刷緊 有圖見過真係40層出
最煩係打到41又要返39
暗劍招檔點用 有時用左都比怪打死
135攻 100防
暗劍招檔點用 有時用左都比怪打死

用咗都中姐係隻怪多過1hit
其實拉果時有冇得SHOW條線出黎睇下個角度?
第5次10連
其實而家有咩活動進行緊
其實打boss 點樣儲到紅字令到隻boss 暈低? 係要高combo 定高攻
其實打boss 點樣儲到紅字令到隻boss 暈低? 係要高combo 定高攻

4隻1齊中晒 正常會 +1粒字 (好似係)
有無人會刷哂所有屬既武器跟住對住個關個弱點打
想問邊隻係獅子
點解你地咁易中

我刷極都係單s 或者2 3隻廢4星
點解你地咁易中

運氣問題
好用既得果幾隻 但係幾廿隻4星

好用既都有10隻左右既
點解你地咁易中

運氣問題
好用既得果幾隻 但係幾廿隻4星

全屋都係ios 用 mac行模擬器就game都開唔到
刷一次等成世
第3,4次10連都 全3星

屌佢老母咩機率呀
想問下你地升啲人仔係集火升1隻定4隻一齊升?
而加集中升一隻其他果4隻好醬油
想問下你地升啲人仔係集火升1隻定4隻一齊升?
而加集中升一隻其他果4隻好醬油

集火 , 不過盡量主力都行左開技能條line先
有無人會刷哂所有屬既武器跟住對住個關個弱點打

屬性應該未係太有用住 玩落去佢個系統同白貓真係勁似 照咁落去遲D應該會好似白貓咁出極高防既怪得去增加屬性既重要性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞