[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
把武器係咪要覺醒先有技?同埋點覺醒

唔係
要睇好多野
覺醒技只係某角色用左會buff其中一個技
例如有暗劍一定要刷今次魔王劍,因為暗劍被動技係加暗屬傷害

推晒所有普通關再all in到咁 算係點

還可以啦 , 幾隻都實用

不過不失啦
係冇限啫
除非你完美主義者

勁到仆街

不過不失啦
係冇限啫
除非你完美主義者

勁到仆街

11張卷+8次十連抽
今日Live會講吓Smash~有興趣歡迎入嚟膠流吓~

https://gaming.youtube.com/channel/UCrEiWZKfi42ut0aK8g0y8hg/live

不過不失啦
係冇限啫
除非你完美主義者

勁到仆街

隻男弓 有無用 魔王街場成日見到 係咪有killer ?
如果我開個ke 群打魔王 有冇人join?
40-50lv 斧/劍 就ok
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/24/182533_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[img]

不過不失啦
係冇限啫
除非你完美主義者

勁到仆街

你冇刷招待?其中一隻咪佢囉
弓暫時見唔到有咩用
連唔到COMBO的角色打魔王都是垃圾
五島炎龍點打

之後仲有冇?有冇31層咁難
btw 佢係咪降低左5星武機率
頭10層 出2 把, 到宜家 42 都冇再出過

打左15層 一把都無

之後仲有 難過31好多 boss側邊都厚血怪

btw, 打到54層 一把都冇

我打到60層一把5星都未見過
魔力係比魔法師加先有用
定係其他職加左招技會痛d?
用key入去打強化珠果到係咪bug左 用左四五條key加 幾十石都入唔到
無晒石好空虛

之後仲有冇?有冇31層咁難
btw 佢係咪降低左5星武機率
頭10層 出2 把, 到宜家 42 都冇再出過

打左15層 一把都無

之後仲有 難過31好多 boss側邊都厚血怪

btw, 打到54層 一把都冇

我打到60層一把5星都未見過

我60層 1杖 1刀仔
用key入去打強化珠果到係咪bug左 用左四五條key加 幾十石都入唔到

轉日本時間呀 , 日經

轉日本時間呀 , 日經

依個一定要放去1樓先得..
把武器係咪要覺醒先有技?同埋點覺醒

唔係
要睇好多野
覺醒技只係某角色用左會buff其中一個技
例如有暗劍一定要刷今次魔王劍,因為暗劍被動技係加暗屬傷害

屬性傷害會唔會加係普攻到
OR淨 SKILL?

呢個好似得?

不過不失啦
係冇限啫
除非你完美主義者

勁到仆街

話不過不失既用緊咩隊
用隻眼鏡冰法啦,幾好用,刷火龍mvp

轉日本時間呀 , 日經

就快變頁經

不過不失啦
係冇限啫
除非你完美主義者

勁到仆街

不過不失既用緊咩隊
用隻眼鏡冰法啦,幾好用,刷火龍mvp

一定係3限
同限槍
好唔好棄赤槍 轉玩尻輕女?
赤槍用左幾日都唔覺勁
好唔好棄赤槍 轉玩尻輕女?
赤槍用左幾日都唔覺勁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞