[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
新個把賊刀 一刷就魔+70
暗劍又唔見出俾我
赤劍 赤槍 魔彈射手
射手有咩用
赤劍 赤槍 魔彈射手
射手有咩用

成日問開唔開得 我都係中隻9輕開局,抽左5次10抽都中返限劍赤槍,呢家都打完H5地下城50關,拎啲時間玩好過
成日問開唔開得 我都係中隻9輕開局,抽左5次10抽都中返限劍赤槍,呢家都打完H5地下城50關,拎啲時間玩好過

會唔會有人辛辛苦苦抽完3限開局點知玩一陣就覺得唔啱玩
請問有無人跌過魔王劍?同埋唔係話有兩個難道?

你要做host clear左normal, 先會有hard

我覺得刷首抽刷唔到神開局而棄game既人比較奇怪,game都未玩就叫棄
頭20抽 赤劍 花劍
好似可以再好d ?

我覺得刷首抽刷唔到神開局而棄game既人比較奇怪,game都未玩就叫棄

有一類人係玩首抽嘛因為

有一類人係玩首抽嘛因為

唔太廢其實都起手嫁啦
太陽劍活動係咪得三星打到 四星打唔到?定係要三升四
赤眼真係好勁 三圍又高
赤眼真係好勁 三圍又高

升星胸圍會升埋
赤眼真係好勁 三圍又高

升星胸圍會升埋

即係赤劍?
赤眼真係好勁 三圍又高

升星胸圍會升埋

即係赤劍?

77層
https://www.youtube.com/watch?v=wwy30YLIgds

真漢子唔洗補血硬爆
快佢幾分鐘完場

77層
https://www.youtube.com/watch?v=wwy30YLIgds

真漢子唔洗補血硬爆
快佢幾分鐘完場

可唔可以講下你既打法 真心想知
我啲人腳都淨係可以硬爆

77層

真漢子唔洗補血硬爆
快佢幾分鐘完場

可唔可以講下你既打法 真心想知
我啲人腳都淨係可以硬爆

隻GAME加好友係咪單向?
進化D彩石打咩關易遇D
進化D彩石打咩關易遇D

個人感覺刷活動關卡,我刷火劍隔一陣就見到隻豬仔
隻GAME加好友係咪單向?

follow人地就得

有一類人係玩首抽嘛因為

唔太廢其實都起手嫁啦

事實好多人赤眼輕尻都唔開,好似想4限開局咁
結果刷唔到就棄

有一類人係玩首抽嘛因為

唔太廢其實都起手嫁啦

事實好多人赤眼輕尻都唔開,好似想4限開局咁
結果刷唔到就棄

我舊AC一隻赤眼都起左手 玩玩下就抽到嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞