[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

之前有毛毛 但無近攻 棄左

點知依家廿抽有兩隻近攻 無法師

赤眼加輕尻 夠用住先

夠用啦
我單赤眼開波而加除左暗劍 其他s抽齊
A有三隻

利申零課

清晒普通關+協力都過千石

千石都係抽垃圾
如果你好似我咁黑仔, 就要刷到3S起手

其實都幾低機率 我有500石係無4*

呢個點攞? 點解我攞唔到?

因為你FULL左3把KEY

點開d key?

頁經
地下城主要有咩獎勵
大家咁快推哂啲資源
人火我未可以重刷
頭先睇個日本仔打 用赤槍 赤眼 肉補 momo 差D就過到77/F
赤槍係主力坦王+輸出 覺得如果佢赤眼換埋赤槍話唔定過到

肉奶極重要 ?
我隻限劍就100英雄值
赤眼赤槍 限劍100英雄值full能力值 + 肉補 有冇得諗
人火我未可以重刷

重啦

點開d key?

頁經

追哂成個post都無教點開
求教學
想問人月
想問飾品可以係邊打到3星以上?
想問飾品可以係邊打到3星以上?
地城
頭先睇個日本仔打 用赤槍 赤眼 肉補 momo 差D就過到77/F

肉奶極重要 ?
我隻限劍就100英雄值
赤眼赤槍 限劍100英雄值full能力值 + 肉補 有冇得諗

肉補重要 可以停佢一回打多round
限劍冇乜用 除左赤槍貼住條龍 其他都係企到好遠
企開左嗰時就用momo射冰
然後等到條龍target企開左既角就全部衝過去圍
有冇大量盲奶巴打可以加fd
缺奶媽
想問ios點引繼
想問ios點引繼

未有

肉奶極重要 ?
我隻限劍就100英雄值

肉補重要 可以停佢一回打多round
限劍冇乜用 除左赤槍貼住條龍 其他都係企到好遠
企開左嗰時就用momo射冰
然後等到條龍target企開左既角就全部衝過去圍

最慘係水屬裝唔多 屬性相性個差距好大下
想問係未冇得賣左d人去
本身玩果個ac 5 60抽
限劍 赤眼 赤槍 肉補 暗劍卡左hard 5
刷個新ac 10抽 又限劍赤眼起手 想要毛毛

唔試下用fd毛毛過hard5?

有晒d 輸出坦 + 肉奶 都重生

點開d key?

頁經

追哂成個post都無教點開
求教學

你過左第二個島未?

唔試下用fd毛毛過hard5?

限劍就算啦 認真隻野唔係真係好好用
想問下IOS有快刷首抽嗎?
用KEY開關打真係得啖笑

等佢LOADING 都等成分鐘
想問下IOS有快刷首抽嗎?

jb左未
30抽抽依堆
應唔應該玩落去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞