[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
刷極都唔出把魔王劍
有無巴打刷到??
刷左幾耐?
獅子專武打幾多鋪到先drop
成日問開唔開得 我都係中隻9輕開局,抽左5次10抽都中返限劍赤槍,呢家都打完H5地下城50關,拎啲時間玩好過

會唔會有人辛辛苦苦抽完3限開局點知玩一陣就覺得唔啱玩

我覺得刷首抽刷唔到神開局而棄game既人比較奇怪,game都未玩就叫棄

有一類人係玩首抽嘛因為

唔太廢其實都起手嫁啦

事實好多人赤眼輕尻都唔開,好似想4限開局咁
結果刷唔到就棄

我舊AC一隻赤眼都起左手 玩玩下就抽到嫁啦

我直頭係皇女槍同爛鬼弓起手
抽抽下赤眼赤槍輕尻火法入晒手
成日問開唔開得 我都係中隻9輕開局,抽左5次10抽都中返限劍赤槍,呢家都打完H5地下城50關,拎啲時間玩好過

我覺得刷首抽刷唔到神開局而棄game既人比較奇怪,game都未玩就叫棄

有一類人係玩首抽嘛因為

唔太廢其實都起手嫁啦

結果刷唔到就棄

我舊AC一隻赤眼都起左手 玩玩下就抽到嫁啦

我直頭係皇女槍同爛鬼弓起手
抽抽下赤眼赤槍輕尻火法入晒手

BTW 我唔小心DEL左 刷左個赤眼輕尻盲奶起手

打唔贏H5火龍 比佢咬兩下就死 有冇建議
刷魔王見到有人突登避開個紅圈就好撚嬲
搞到冇得x10同儲氣
明明4條友圍住打就好穩

借隻限法返黎 , 用暗劍反佢 , 限法係咁冰 , 基本上就過到

我自己雙斧+4星暗劍借限法都過到 , 你暗劍主要用3技黎截停佢就唔難打

少年你太年輕了, 除左要跌, 仲要MAX+100, 刷幾日啦你

少年你太年輕了, 除左要跌, 仲要MAX+100, 刷幾日啦你

刷左兩日先出100

借隻限法返黎 , 用暗劍反佢 , 限法係咁冰 , 基本上就過到

我自己雙斧+4星暗劍借限法都過到 , 你暗劍主要用3技黎截停佢就唔難打

有冇巴絲有限法一借

有一類人係玩首抽嘛因為

唔太廢其實都起手嫁啦

結果刷唔到就棄

根本依2隻已經係全天侯S級數

要刷就真係刷E兩隻起手啦
搞到冇得x10同儲氣
明明4條友圍住打就好穩

企喺紅圈補血仲火滾,明明打多一下就反艇
搞到冇得x10同儲氣
明明4條友圍住打就好穩

姐係法師照企紅圈都得?
搞到冇得x10同儲氣
明明4條友圍住打就好穩

姐係法師照企紅圈都得?

求其帶隻 劍/斧 入去打啦 ,法師唔太岩打呢關
想問去邊度升武器? 搵極都搵唔到
啲friend點解用嚟用去都係個幾個唔出其他follow咗嘅人
新手唔識點刷經?
就算比左key開關
但係都無得入去
新手唔識點刷經?
就算比左key開關
但係都無得入去

轉日本時區 REGAME 開鎖

BTW 下個POST真係要整個常見/新手問題

因為真係無

有得升咖咩
好緊張
頭10抽限斧輕尻 唔敢抽 驚爛

咁咪唔好再抽 玩住先 E兩隻夠打好耐

因為真係無

但我見巴打話可以覺醒?

因為真係無

但我見巴打話可以覺醒?

4星太陽劍點有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞