[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
把劍係咪有5*版

"示意圖"

LUCK一定要高

luck係英雄度定用10塊星型章升個個?
5星赤眼 41 lv 夠唔夠打魔王難度12 果關? 唔想唔夠打累輸隊友

升夠石就可以,易到仆街,係咁用一技轉到Boss訓低
基本上斧頭女,王子,赤眼入場清完小怪狂打Boss就贏
有隊友玩野入左隻男矛係咁死都贏到
把劍係咪有5*版

"示意圖"

LUCK一定要高

你自己個個
其實點解獅子王子會評A唔係S? 用fd個隻好撚勁咼..
比我我會評SS

骷髏斧同限斧一定係最勁果兩隻
首抽限斧+骷髏女=玩撚哂

骷髏女係邊隻?
把劍係咪有5*版

"示意圖"

LUCK一定要高

冇錯,人地Luck高加左1箱的話全隊都會加多1箱
10星星或者重覆抽中人物都會加Luck
5星赤眼 41 lv 夠唔夠打魔王難度12 果關? 唔想唔夠打累輸隊友

呢d關即刻見真章 , 仆街台仔群見我馬尾都唔比我入
成班仆街玩小圈子只比斧入

利申 馬尾50lv升爆晒
嬲嬲地自己街場組隊正常野cut 線自己1個控黎打

H5把火龍武有冇其他數值?

呢d關即刻見真章 , 仆街台仔群見我馬尾都唔比我入
成班仆街玩小圈子只比斧入

利申 馬尾50lv升爆晒
嬲嬲地自己街場組隊正常野cut 線自己1個控黎打

因為多數人馬尾用2技係咁撞
輸在印象問題
卡完hard 島2到島3
個星章係咪比主力食就得

抽哂協力石,完全唔知點打落去好
火法幾正 , 進化完升技 , 條火仔1行變2行 , 好似雙培hit

抽哂協力石,完全唔知點打落去好

無近戰
火法幾正 , 進化完升技 , 條火仔1行變2行 , 好似雙培hit

最衰佢兩招都三氣
岩岩升完限法
諗緊之後升輕尻定火法先
有補師真係差好遠 起碼玩到持久戰 全部近戰俾人打一下就要避黎避去
有補師真係差好遠 起碼玩到持久戰 全部近戰俾人打一下就要避黎避去

得3星法

得3星補
打12*十幾場都唔出
把武器係咪要覺醒先有技?同埋點覺醒
其實點解獅子王子會評A唔係S? 用fd個隻好撚勁咼..
比我我會評SS

骷髏斧同限斧一定係最勁果兩隻
首抽限斧+骷髏女=玩撚哂

骷髏女係邊隻?

https://gamy.jp/smamaji/smamaji-4-magunoria

小號有依兩隻
技能真係幾屈同埋易控制 限劍2技有時食唔哂傷害
加上斧頭系高血高攻
點先有個星章
41咁難打既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞