[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
蟹斧真係打hard 1尾boss 打左幾個鐘都無出過

無咩用

用緊尻輕女 無斧頭用 請問巴打們應該打邊關刷把武出黎好

抽咗3個10+1
抽唔到獅子
玩落去睇下點先
刷極都唔掉5星武

無咩用

地下城啲5星武,唔洗專登刷啦,玩到卡關先刷

無咩用

同問 邊把武值得刷

抽咗3個10+1
抽唔到獅子
玩落去睇下點先

1.2.4+隻好友有排玩啦
有無巴打打hard出過五星武

得一次H4 boss出把5星奶武

thx bro 成日驚係都市傳說
依家卡住英雄值同進化度
個個都講到唔抽限角唔得咁

但限斧又要加補
限劍又話廢
限法又話好易死,打到中間先有用

但限斧又要加補
限劍又話廢

自己決定啦

但限斧又要加補
限劍又話廢

緊係刷好D啦
有得揀住比華利山你唔係揀住公屋下嘛?

s級個幾隻絕對唔廢 同限有得比

但限斧又要加補
限劍又話廢

緊係刷好D啦

比限槍同赤眼你揀呢
我想問~我想到隻盲女?係唔係好野?

最底果兩張d數字係咪暗示緊邊層有野出
12星打贏左乜柒都冇
唔想刷
橫掂冇劍角
隻GAME暫時最不滿就係MANUEL PLAY嗰隻象唔似象熊唔似熊豬唔似豬嘅怪獸係咁喺度MA MA MA MA MA MA MA.............
12星打贏左乜柒都冇
唔想刷
橫掂冇劍角

打贏左乜7都無
隻GAME暫時最不滿就係MANUEL PLAY嗰隻象唔似象熊唔似熊豬唔似豬嘅怪獸係咁喺度MA MA MA MA MA MA MA.............

最不滿係load太慢
無知一問,想問下啲key 點回
無知一問,想問下啲key 點回

日日派3條

隻野真係好鬼嘈
地下城SL 大法係咪真係有用??
唔用要由頭打過??

但限斧又要加補
限劍又話廢

緊係刷好D啦

s級個幾隻絕對唔廢 同限有得比

抽多次又出限劍
地下城SL 大法係咪真係有用??
唔用要由頭打過??

boss關有check point
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞