[A/I] Smash & Magic [2] 咁快1001之冇人開我開

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
哇 30抽
赤眼 尻輕 赤槍 毛毛
齊隊

咁樣開唔開得.抽左好耐

咁樣開唔開得.抽左好耐

得1飯尻輕有用 其他都廢

咁樣開唔開得.抽左好耐

得1尻輕有用 其他都廢
我想問下啲冇用嘅人可以點樣做?照放佢係到?同埋英雄度點升?
成功過左77,打左成晚 , 原來底層黎, 無78

聖劍有光
成功過左77,打左成晚 , 原來底層黎, 無78

無補都過倒77

無補都過倒77

唔撚需要
晒啦晒啦
1號轉抽池唔好又話抽唔到新野棄game

到時再刷過囉
咁易升
刷到幾時先有雙5星
一星限定角色都照開了

呢隻驚刷首抽好煩
Load完要等佢d劇情先可以next

刷一世都唔會有雙5星

試過雙4星
雙補
Del左

刷多2日刷唔到就放棄了

首抽有鬼5 星呀
刷到幾時先有雙5星
一星限定角色都照開了

呢隻驚刷首抽好煩
Load完要等佢d劇情先可以next

刷一世都唔會有雙5星

試過雙4星
雙補
Del左

刷多2日刷唔到就放棄了

首抽有鬼5 星呀

晒啦晒啦

到時再刷過囉
咁易升

依句真 一陣就升到
街場魔王打到扯火

明明第一會合清小怪,第二會合避boss技,之後卡位圍毆,基本上0損100%過

但總有d on9仔
卡好位限劍用2技,然後飛走左
滿氣用普攻
差一下破防可以打暈boss,佢走開左
晒啦晒啦

到時再刷過囉
咁易升

依句真 一陣就升到

點升 升得好慢
街場魔王打到扯火

明明第一會合清小怪,第二會合避boss技,之後卡位圍毆,基本上0損100%過

但總有d on9仔
滿氣用普攻

其實唔洗避技, 2回合埋身隨時1RD訓地,唔訓地佢招技都扣唔到3分1,之後都訓硬

限劍2技/亂出技或出圈都on9
街場魔王打到扯火

但總有d on9仔
滿氣用普攻

其實唔洗避技, 2回合埋身隨時1RD訓地,唔訓地佢招技都扣唔到3分1,之後都訓硬

我試過街場3號位,2 round 唔避,4號位人兄同我避,中技扣血唔多但減移動力
然後無卡好位,boss擊飛彈走左,我地3個追唔到上去,滅團
日日等3條key-> 打晒佢 -> 升人 -> loop 救命
刷左3日...頂唔順... 20抽....正義の光 + 赤眼 + 尻軽女 開波算..
刷左3日...頂唔順... 20抽....正義の光 + 赤眼 + 尻軽女 開波算..

勁到仆街
街場魔王打到扯火

但總有d on9仔
滿氣用普攻

我試過街場3號位,2 round 唔避,4號位人兄同我避,中技扣血唔多但減移動力
然後無卡好位,boss擊飛彈走左,我地3個追唔到上去,滅團

基本上round2人人放技, 唔打飛, 魔王一定暈, 再打多round多數都死硬, 唔駛round4, 好易打(如果冇豬隊友)
key 關你地會打邊關? adore

all in左40抽加10幾張卷得依推

all in左40抽加10幾張卷得依推

1,3神輸出
2神坦
4最強法師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞