[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
Am下一步 2026會唔會自己整engine/想要廠隊待遇(即係Honda)

始終想爭wdc wcc都係要廠隊待遇先得
一無po 張圖啲人就咁快唔記得條鐵律
部車真係好靈活
巴打有冇趣一齊買,夾運費?
佢有得簡個平運費 好似6鎊咁上下
我買hoodie香港著中碼 英國website買中碼 岩著
不過質素好撚差 係咁甩毛粒
Newey 一齊開法左 active suspension 既黑科技其他隊果啲aerodynamic machanic 都出世或者飲緊奶
新手唔係最識
係咪AM架車downforce夠先做到係連續彎度overtake
但變相直路爭少少

心諗算啦六師弟
第二埸罰格真係好笑大屍加油
Break balance 推到5 大頭有不斷改setting 先令到佢係呢個灣咬得入
Downforce 大= drag 大
如果咁講AM 唔會直路可以飛走
只可以話Am aero efficiency 要快又要有咬地
大頭都有讚架車It is a very nice car
之前傳過佢地想自己整PU,但啲人才比RBPT搶走晒所以整唔到。

遲啲可以睇下爆炸頭離開垃利會唔會成為佢地入門整PU嘅契機。
支持康打廠隊待遇
香港唔少網店做緊上年Tee既特價 咪執1 2件試下size都係百幾蚊
我香港U記著XL tee, 訂左紅牛tee L 都大件..
應該要M
可惜有d隊唔識珍惜
AM to Merc: 唔識咪抄囉 做咩咁硬頸
AM Polo 圖number就XL 大件少少
L應該好少少
咸狗tap and go 之鬼

雙殺albon max 叻怕左佢run wide
我自己覺得要爭wcc就一定要有自主權,就算唔自己做engine, 都要好似之前RB同honda呢種合作方式。不過以daddy 性格長遠都應該會自己搞埋,對佢來講可以俾錢就唔係問題。
2024見
大牛上年頭3場都讓左兩場啦
拉利都係想跟上年劇本

In 拉利 we trust
讓還讓,正賽咁罰格上返POD都成問題
上年RB係講緊冇DNF既場數一定有POD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞