[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
唔好話Max,連佩蛇都好pace過佢
咁就爆嘅話,垃利都係next year啦
升Mick一年,跟住特登set到佢部車甩尾到on9,屈佢炒車多,踢佢走
大風吹冇四萬嘅
唔講遠,呢到都有條傻柒死撐契奶
好現實,有料但無際遇
都係會被迫害
同on9叻一樣
急住做大佬,結果得不償失
西班牙車手附帶被動技能,有強大嘅閲讀賽事能力
睇黎連績兩三年都係睇黑牛放流星
意粉果然唔會失望
都係負能力研發
之前我都話將牛奶同Russell + 秦仔比較,成長較少,又話佢溫室

其實佢成個F1 career path相對冇壓力,2019入MCL有大頭set好個陣,又有Sainz睇住,加埋又親生仔,19 20 21部車仲要一年好過一年,去到有能力爭分站同頒奬台

相反,秦仔又另一個極端,由心態崩潰到做和牛mentor,到依家做主力
靠mick收數據
就算有威記浸淫過嘅素 都驚平治衰多幾年
我冰喺蓮花好表現過垃利
好到破產
咸蛇出走拉利受意粉懲罰
平治繼續玩唔掂新例沉淪

皆大歡喜
第日老豆力量齊腳打柒平治
咸蛇想唔做書僮都唔得

Max 就已經講緊幾時退休
隨時2026 改例 rb 柒咗已經轉戰 wec
平治雖然廢左姐 但是仲叫一㗎好車 點會冇車手想揸
賽車但是㗎車唔可以push唔可以快
秦仔條路真係坎坷 其實佢實力去到咩位?佢揸大牛果時未開始睇f1
唔出奇呀 F1=拉利 有邊個車手唔想揸拉利呀

不過真係入左拉利應該好好笑 喊sir一路屌一路怨 大屍又繼續個種嬲打tone搭佢

Ham: I told U!
大屍: Understood. we will come to you.
Are you sure this is the right tyre?
We are checking.
Ham: My tyres are gone
BigC: box box
如果咁樣先解決到reliability 問題垃利都係執柒咗佢啦
巴打到貨可唔可以分享下size係點
我又係想大細牛都買件
2022年買左件大牛m碼 太大件 搞到一直冇著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞