[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
和牛開住DRS都追唔到秦仔
其實AM 都係平治偈
應該側面睇得出副偈唔差,只係個aero 唔得
benz係佢拎f2已經當係未來基石,唔join benz都唔會入其他team啦
我都相信vettel估唔到自己退休會搞到咁大個效應出嚟。不過某程度都係daddy醒,佢都知車隊要有一個「老手」,現時贏過wdc唔係vettel就係ham, max, alonso. Max唔會走,ham人工又高,咁都係得alonso揀啦。當然仲有alpine的法律部同事嘅助攻,可以一次過走咗兩個車手
係唐兒同大頭勁
只要燒一隻牛, 今年就可以迎來AM史上首次double podium
燒晒兩隻就可以one two, 大頭再送禮俾唐兒做個race winner
Lance is my hero
Lance Stroll you are the world champion, fxxking world champion!
望吓Hass同Williams之前嘅陣容同成績
就會明白全後生基本上係唔work
老麥有心搞嘅話

應該學AM咁試下喺RB同benz分別挖走Enrico Balbo同Gioacchino Vino返嚟而唔係繼續用James Key
D錢拎哂去買PS3了 無錢錢了
麥記係賣「夢想」,即係整到自己將來好有機會嬴,但其實最緊要係車身多啲廣告
同拉利學師
佢3年前幫黑平替工果場,原本贏得,最後世紀柒 pit
F1熱狗
你贏咁多,好唔俾面咸爺姐
我覺得係叻,大部份爆偈同戰術大屍都係佢瀨野
見住佢舊年年頭對眼好有神
去到季尾同而家謝哂皮咁都鄧佢慘
佢no no no個下都好似預左
咁垃利一號車手既特殊待遇姐
Vettel, Alonso, Kimi... 有邊個WDC 車手無俾垃利迫害
Kimi唔算,起碼攞到先
做左水魚買Pit Grandstand
其實呢兩隊主要因為pay driver先全後生組合
而pay driver又好少會係個veteran
Russell就係好在rookie嗰年有kubica教佢

不過就算有vateran帶住都未必有用
俾着on9con呢挺弱智只會係老手變成老屎忽,教車變成教人情世故
其實L平都唔係好得去邊,無乜太大分別
Murphy's law 咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞