[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
ALO 9.5
PER 20

盤手係咪覺得就算有咩事搞到Max 退出要搵人繼承個位,Perez 都係贏唔到
Race 1就用曬限額仲要DNF

Race 2開始罰格

垃利可否解釋下點樣先可以咁柒
是咪如果康打每年年頭加入年尾走人就可以起馬隔年贏一次
咸蛇同主席掉轉會合理D, 黑平部車真你搞唔掂

有無巴打可以 share 返拉利2022個大事錄
[DANKE SEB] F1 2022 季後討論區
https://lih.kg/jrKosT
未玩過有錢隊

玩窮隊真係玩唔起呢招
Adrian Newey本書話當年佢玩F1玩到有啲悶想試下做架F1街車先走左去整Valkyrie
Piastri you dumb cunt
要捧契仔嘛
成績唔緊要啦
然後Valkyrie 有用ground effect
結果幫Newey 溫書
呢啲就真F1街車啦
黑平嗰部
有,四萬囉
請問今年邊個地方F1 TV 最平?
Engine聲正過F1好好好多
做土耳其人已經行唔通
tl349加到tl1299
有第二度平嘅話埋俾我知
唔關事
佢係預佩蛇 team orders
175cm 50公斤瘦撚
大細牛T各買咗一件S碼,到貨就報道俾大家聽
上網見和牛著XS都好似有啲炆水,2021細牛買過S就good fit決定挑戰多次S
2021 puma買細碼好似著裙咁屌佢老母,今次castore唔知如何
喇叭人冇咁仁慈
季中Max冇機會嘅話佢應該會調佩做一號
lando好撚慘 簽左幾年約
無咩慘啦
三大全部未來五年都有一號車手
佢去三大都仲要爭 未必爭到
搏老麥上到佢做一號其實好正確
已經廿三歲
佢簽到 2025
即係有可能25歲都未嬴到一場
講緊個時 Max 坐底都四個 WC

明明 素,佢同阿邦三個睇落佢最順
其實今年仆直好可能係因為上兩年冇人俾到有用嘅feedback

Sainz唔做利拉車手之後 老麥都真係可以考慮請返佢

再咁落去牛奶做到most podiums without win都已經係好彩
個問題是老麥有冇聽之前ric 啲feedback
定係當左one man car 咁develop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞