[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
之前睇過好似係咁
假設四慢23年搵到班落 收5m人工
老麥由於提早雞佢 賠15m比佢
但因為新隊比5m人工 老麥就只係需要比10m就搞掂
即係今年係咪都係收15m
咁不如收住15m抖下 睇下市場上有冇大隊搵人
好過去細隊再次整爛自己CV
四萬係 burn out 左
佢想停一停搵下自己仲有冇動力去賽車
佢話會去澳洲站,之後就會知

據唔少報道所講,大牛發佈會個時啲記者話見到另一個四萬,堅係冇左壓力個隻

soul searching 之後佢應該會番黎,加埋佢 marketing value 唔愁冇班落
go rb la diu
正式過垃利頂辛斯
咁等睇max同牛奶做另一pair冠軍堡加咸蛇,同隊爭冠朋友變陌路
咁好過上年咁9月先知錯方向搞到依家冧檔。前題係又返返去上個post尾topic ,邊個俾feedback
先唔講呢樣,佢邊有咁蠢出走破自己個金身
佢經歷過麥記,唔會再跳火圈
埋嚟9up 下先
錯po
佢要衝wdc遲早都要,不過有鬼位俾佢。咁留番係老麥做山齋王算
垃利差極都好過老麥,揸一兩年紅色的跑車,冇得輸
歡迎
我早幾日買郁都唔郁
今日再睇就話聽日送貨
所以好似因為咁樣,無論red bull 定佢自己都唔承認佢係red bull "3rd driver"
大牛唔係官宣叫佢做third driver 咩?
DR 連自己LinkedIn 都係咁叫自己
https://au.linkedin.com/in/daniel-ricciardo
我覺得細牛呢兩個位目的就係當一個「煙腸」位置比新手熟練下F1世界,再睇有冇料可唔可以升到上大牛。之前其實gasly知道冇得上大牛都想走啦,只係當時vettel未話走,所以未有音樂椅玩,最後知道aplpine有位都寧願比錢解約都要走啦。
NDV雖然又唔係後生,但至少都有幾個車手冠軍係自己名下,佢發揮到的話升上RB唔係問題呀。
我記得 3rd driver一般係指test driver. 後備車手(即係max或主席突然間揸唔到)就搵reserve driver代替。 所以理論上四萬應該留係廠多過四圍去?
年年都講RB撩過牛奶
宜家再講真係有啲水份
F1 基本上test 就叫test, reserve 就叫reserve
所以third driver 你可以話係第三個長工,而家咁睇就似可以隨時代佩個位
情況就似氣18 年玩到一半被秦仔頂上咁
我想訂Bein sport F1
但係我想問有冇人知道個旁述係邊個?
會唔會係sky sport 個二位?如果係我就冇問題
搞錯,係19 年
硬係覺得陸仔push得架車太快先出事,又唔見辛斯同其他客仔隊出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞