[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
官網無晒T1
唔知KKday 買信唔信得過
幾時改名做拿拿臨反布朗
點解老麥多咗咁多廣告 賺多咗咁多錢

都硬係好似請唔到勁嘅工程師

隔離大Stroll 就係Benz RB 挖角 整到架車曉飛

老麥就整架移動式廣告板
老麥個時咪係細牛挖咗james key囉
咁短時間可以有咁大退步,其實都係奇蹟嚟
人地AM挖benz 大牛啲engineer
佢就挖細牛人
今年似乎老麥都多嘢寫

2023麥拿倫合集:
開季前:新官上任嘅Stella已經話架車唔掂,達唔到佢地嘅目標,已經輸咗個陣。個brake撚咗成季都依然係有問題。

巴林:一個壞軚盤,提早收工。另一個engine漏氣,每10圈入一次pit打氣,新口味雪糕SHSMHS

待續
無氣屌佢
講真我呢啲局外人都睇到後果,佢都要一意孤痕,邊有人幫到佢
辛斯係最了解SF23極限既人
恩撚台話今年個改例迫力更加難散熱
睇來老麥衰多兩錢
連續兩年搞唔掂個剎車,係佢哋先咁夠膽死
依家仲要好似話PS3壞個樣野要一段時間先解決到
是撚但
解決到架廢車咪又係慢
贏一場已經1.01
仲要其他最低都9.5
點解要挖細牛嘅人….

細牛架車又唔係快
上年搞到而家

到底有冇人落鑊
細牛啲人挖黎把鬼,呢兩年成隊都多問題,啲人唔掂仲挖?

氣2分
On9con 3分呀

James Key唔係今年先搵
當年James Key係細牛做嘅車例如STR10 STR13 STR14都算係好車嚟
https://www.instagram.com/reel/CpfjpQPrdJU/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

兒子其實都算係咁
紮到對手扎肉咁都堅持做復健返嚟揸
望到都覺得痛同辛苦
聽pit果班傻鳩push既話,隨時輸埋俾咸狗
買Premier Walkabout都得既,我做功課睇其實賽道2邊都多地方睇,只係要靚位先早d去霸位
KK day 買又唔知編你坐邊
T1 T2看台有部分位離賽道都ok遠
我想搵返阿叻囉住支叉插電制個memes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞