[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
下場到主席主場,希望有d野睇
跟到都算係咁,主席手車唔差但係同max比有段距離
https://youtu.be/gA_3oAu-bWc
on9到要出analysis講on9con嘅罰分
lm
負上
Lm
the one and the only one
好心你就人如其名咁打開胸襟啦,你咁講佢feedback 咁勁上年架車就唔會收皮!
舊年出zero side pod嗰陣其他隊完全無打算投訴已經知呢個design一定有問題

好明顯係車隊唔聽全世界嘅feedback, 死都堅持弱智zero side pod

Newey琴日望住部車:唉 我40年前畫過呢部垃圾啦
負上
認真講,恩撚講過AN 大學project 就係講proposing
佢到底點prove 邊啲design係false figure
成間平治都predicted 唔到,一個廿歲學生有咩資源做到
拎部四驅車再裝sensor呀
其實可唔可以FASTEST LAP +1分淨係理頭10名, 後面CHOK到FASTEST LAP都唔理9佢, 俾返個1分頭10最快
好似今場咁俾關卡祖咁拎左氣個1分有點ON9
所以Newey呢d真係鬼才嚟
而家租拎唔到嗰一分呀
係學校見到有個人著AM件polo shirt
https://www.youtube.com/watch?v=kmbRq0X57LA&ab_channel=Nettitrendi

個訪問Alonso 做左主角咁,台下幾乎只係問佢。兩個red bull 陪坐咁。
排十名後紫圈無分架
0.4秒
咪傻啦
大頭對主席應該最好睇
頂死喊蛇嘅兩個男人
我諗佢意思係無視後面既快圈,只計頭 10 快圈,俾返分 gasly
你唔係最快圈就唔係最快圈,邊有得咁計
F2就係咁計
紫圈唔係前十就比係前十搵最快果個比分
"It's nice to see 3 Red Bull cars on the podium"

主席
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞