[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
依場又係痴線

max pit 拉利叫lec下圈跟pit咪得 冇記錯兩個都差左幾秒邊有咁易undercut

拉利班戰術大屍又要扮晒與眾不同 又唔跟pit stay long叫lec拎住條殘胎push。。

之後一個on9大屍+心急既車手+殘左既胎 就nonono
咁撚樣都得
RB 2021前可以用銀彈嘛, 但係而家有budget cap
放棄嘅意思應該係唔再擺錢落去upgrade而家呢部雞車
將啲budget放去部新車度
但係又好似搵左James Alison返黎
好好奇會點
黎緊會專注睇拉利、AM、平治嘅更新
睇下會唔會又負開發
今年威記已經唔同往年
個人覺得應該有幾場拎到分
2年zero sideport嘅經驗 掉落垃圾筒由頭黎過
抄其他車廠 應該慳返唔少時間
23完全放棄 24或者真係上得返牛馬之間
仲有2021年cut咗floor面積, nerf咗黑平嘅low rake都係主因
啱聽!
爛嘅都好過老麥先
牛奶俄羅斯果站屌鳩自己個engineer 就知佢比人寵到壞晒
結果⋯
佢most podium without win會唔會多過哥桑
之後唔知,但係佢今年架車應該無緣podium
夏菲特:?
牛奶無細隊經驗,又比zak 捧到上天
其實lec 都有類似問題,淨係揸過一年sauber,上到拉利就長期比人撚,敢怒不敢言
Sainz 轉隊多過食飯、細隊經驗多,上到拉利唔會好似叻咁比人撚,有需要嘅時候敢唔聽order,信自己judgment

呢方面都幾似大頭
和牛幾醒目,手車又唔差,應該留到f1
之前明明辣茄都仲識得講I want everything 好鬼霸氣
睇嚟辣茄執生能力差咗少少
同埋太信垃利

辛斯反而係會對垃利嘅嘢度過先決定跟唔跟
圖喺佢頭盔簽果句 語重心長

Don’t waste your talent (at Ferrari)
上多幾次podium先啦
莫講話上po 攞分都有問題
還我
其實幫和牛唔係擺四萬落去好啲咩 真心問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞