[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
同哥桑SMB差唔多
有架中遊車可以搏吓有Pod
係sky
但係而家2088不如訂now e算啦
拉利只要一拆過副偈
裝返上去九成出事
Vettel果期睇到而家都係咁
又開始吹風搞事姐
又要FIA出TD
Next Year is

西班牙 / 阿根廷運動員主動技:
解構比賽
可能要用盡暑期前的筆直去開發2024的車
今年應該都絛望 問題係紅牛仲收埋幾多野係手
第日紅牛搬架zero sidepod都唔知點算
咸狗正常發揮姐,我輸因為你地錯
https://twitter.com/formula24hrs/status/1633491331745021953?s=46&t=pzXfGW4LzjvHrOLrYO7PWw

今季又變返巡遊
又開始吹風搞事姐
又要FIA出TD
可能要用盡暑期前的筆直去開發2024的車
今年應該都無希望追 問題係紅牛仲收埋幾多野係手
第日紅牛搬架zero sidepod都唔知點算
I TOLD YOU
玩賽車唔push到盡?
我就寧願場場push盡但有機會壞車好過場場拖拉機
反正結果都係唔會world champ
依家似係上年個情況多d 壞a換a 搞到壞埋b然後再搞到壞埋a
上年alpine嘅大頭
有錢就請到勁人 拉利同曼聯唔洗沉淪咁耐啦
佢講野真係信一成都死
記得上季季前Testing話自己架車唔得冇人信
19年雖然出cheat畀人捉到之後廢咗,都叫風光過

20/21 成隊仲係recovery mode,無希望無失望,間唔中衝下podium都幾開心

22年人間慘劇

唔知23會唔會係地獄mode
RB抬價部
由於無咗入油,所以呢幾代F1只可以用胎耗去迫車隊做策略戰畀觀眾睇,因為咁啲車胎一定係設計到消耗到咁上下性能就會跳樓,所以啲車手大多數都好安份守己,跑返自己team畀嘅target lap time 就算,除非爭嘅某啲嘢/有仇,如果唔係呢幾代F1真係好少車手喺賽道上大鬥法

客觀咁講,咸喺呢段都唔係守得好犀利

所以就算會危險啲都好,我始終支持開返入油
RB可能肯畀

Christian Horner 對佢都招咗幾次手
Alonso 唔會咁快走啦
唔覺得垃利會要Norris

DR3當年仲prime緊,有埋意大利血統加識意大利文都唔收,因為佢份人個image唔夾垃利個brand image

牛奶同理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞