[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
說好垃利故事
起碼上年部垃利真係開季叫做嬴到車同真係同紅牛鬥到pole
雖然pole都無分但係起碼有能力先
平連pole同嬴車都好辛苦
都唔夠牛奶勁
我覺得以平治副偈個reliability,而平治又放風換spec b 放棄今年
今季AM 應該大機會wcc p2
玩下手分分鐘偷到分站冠軍
佢同PS3 係條intro 對眼都死哂
牛奶俄佬2021之就個人就收收地皮
到2022部車唔掂就更加謝
而家我諗佢諗緊搵唔搵第二份工好
有希望然後變絕望仲慘
反而黑平咁慢慢進步仲開心
舊年季尾one two可以展望來年

雖然結果今年應該都係898
突然諗到樣野
咁多車用拉利偈,係得佢爆?
上年細牛大牛一齊爆
始終AM單圈同直路佢然未係競爭份子,如果靠穩定性應該係似上年benz wcc p3個位置
咁多個用垃利PU, 叻係最快嗰個
即係垃利啲電子嘢最多承受到Carloss個Pace, 好似叻咁快就收皮
如果垃利繼續好似上年咁柒既話應該
牛>AM>垃利
車手應該都係max per alo
F1界mirror
但是2026前都應該唔會點改例 仲係依個框㗎 下年㗎車係base on今年㗎車去develop

唔覺得會因為放棄2023而2024會得

RB 2021成功翻盤都係佢地研發追左幾年先得
我就係咁諗
應該係2023 行spec b 再睇2024 點改
所以承認放棄今季,但係唔代表下季贏硬
個場真係閪黑都一個點

柒pit都未最慘 係之後爆胎先最撚sad
都唔會既,睇起步睇衝線
又冇條天橋阻住你睇完場煙花
個位夠靚嘅話(a2-10看台8-20段),仲可以唔使沖落賽道都睇到頒獎
買星加坡唔睇T1 邊度得
walkabout 有無得坐?
啱,做戲做全套
嗰陣啲人成日話贏到一場即係架唔係四萬唔啱揸係佢其他時間自己回塘
有,賽道兩邊都有好多臨時看台鬥快搶
真係唔得,仲有好多位可以直接企喺賽道旁邊坐石壆
2023個詳細看台floor plan 未出,不過睇返2022
我t1頭,前面有排輪椅位,旁邊就係walkabout位
你睇下上年baku
垃利系全爆 得返舒仔太慢推唔爆副偈
T1 正呀,有divebomb 睇你坐得前應該都會望到T2
重有當場拉利系冠軍保子
雖然P11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞