[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
上年都意粉咗了
家陣唔係副偈唔得 你睇AM 一樣平治偈 但完爆平治 AM 佢地醒在係RB搶人偷哂成套設計返來 AM 家陣換左平治+Rb混合體
睇DTS 好似話有得用法拉利淘汰既舊機
當年林蛇揸部MP4-24贏到兩個分站已經好勁
希望大家經過今場之後會比返兒子應有既尊重!你可以笑我兒廢,父幹,唔睇鏡。但唔可以無視佢既堅持同對賽車既激情!我愛蘭斯杜!我愛蘭斯杜!
屌文素+話冼拿係Sao Paulo taxi driver
不嬲都尊重佢,求求佢下次ALONSO完約後,再搵冠軍車手時可搵喊狗做師傅,等佢有機會做個真.八罐。
Stroll is my hero
199 就買到 波子963 Lego
我愛蘭斯杜!我愛蘭斯杜!
呢個有性趣喎 澳門玩具反斗城?
唐仔!唐仔!
威記
終於有得拎前年隻白牛
垃圾Minichamps成日delay出貨日期 質素又冇以前咁好 啲胎亂配
例如RB13澳洲站四萬整條紅胎把撚咩 排位賽正賽都冇用過條紅

唔怪得愈嚟愈多人買Spark
雖然成日斷針 但係佢哋啲resin整得幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞