[邊個係set車王] F1 2023 巴林站 賽後討論區 2

1001 回覆
3 Like 41 Dislike
Reb bull + AM
otmar話係ocon離開pitlane個陣
自己早佐半米熄pit limiter
不過想攪清楚個size先
不時去外國網買衫, 亞洲中碼係等如外國細碼
On9con果然名不虛傳
係呀 佢地雖然爭唔到分站
但唔俾對手拎多啲分 都係中遊其中一樣好睇既野
舊年都有張相係newey望住平治部車
圖 (inspector Seb) 都係yt 堡果類比好多feedback 嘅車手,相信今年架車咁掂 佢無功都有勞

咸講過話好唔鐘意揸sim,影響個感覺,啲sim work 應該都係保/素做晒
ham: 我同左bono講囉
睇po佢好似多咗入sim 不過好可能因為架車咁垃圾先迫住去
中下遊黎講1分已經好多

今年正路前8冇退賽既話 得p9p10有分 即係得1分2分爭。。
睇返DTS,領隊之間嗌交都好小學雞,
以為佢地要帶隊,個個都係上億project既負責人,
應該係冷靜,理性,有條理去講
但其實都係一堆Karen
https://www.youtube.com/shorts/E0dbu39MQ4I
有條友自己整唔好架車要人就佢 邊個都躁啦
binotto已經好冷靜
下場仲有無力揸
咁計反而係要把握到前面4隊甩碌搶到一個p5/p6 好過你幾場p9
適當地發老脾都係一種技巧嚟
大大個netflix鏡頭影住佢地點會認真討論
成班都係戲子
最佳男主角我投喇叭
佢嗰句話係咪應該熄cam討論再去到change your fucking car影帝級演技
甩碌都係爭P7架咋, P5真心諗多咗
唔好睇小英國佬啲PR技巧
Steiner 就係最佳諧星
人地一路嘈交(扮) 佢仲係隔離笑
最後仲time for porpoising
今年真係難爭左
4大車隊係度
真係望佢地互攬 偷雞好過
佢地車隊係會無所不用其極黎去打擊對手
呢d真係小事 你睇2021年同之前果d
平治唔夠砌就會搵到好多理由黎去講
有時係直頭鳩up 純粹煲大件事
入pit太快唔安全,話阿Max用隻手可以整個DRS尾翼
好多呢d on9野
上面個張D女靚D
不過未翻到歐洲都未見真章
來緊幾場都係跑街
但係今年5月 imola 先算係傳統歐洲賽道
1大車隊+3隊中上遊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞