Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
愈早放愈高價
介紹各位巴打用

倍思TYPE C to TYPE C磁吸5A PD100W線
我用黎配SAMSUNG原廠25W可以行足, 減少USB插口損耗

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.11.d4a516bb9U4vdA&id=644479567669&ns=1&abbucket=9#detail
塊板15咋嘛唔係咩
有無巴打有啲45W既尿袋推薦
預你放床頭訓覺前叉watch 同buds
我都SET左85% 出遠門先取消
買咗care+洗鬼理佢 粗用舊電得啦
唔會傷
支那200W都係咁用
只要唔熱就OK
我都冇set過,試吓kill all app -> 開dns66 ->禁下refresh個掣 -> 再start 睇吓點
host淨係stevenblack's
dns 除咗ISC(US)
我等3月~
個browser頂咪有link
細機都SET85會唔會唔夠用
我瞓覺唔叉電
自己有S20+ 同S23U, 今朝100% 8:30出門口, S23U搭車返工上網半個鐘冇打機都用左7%電
跟住做野個大約1點, 中間只係收下whatsapp到1點剩返80%
1點到2點食飯又係上網冇打機已經剩70%, 但部S20+ 冇點用過都仲有95%電, 感覺上S23U冇想像中咁慳電, 定係我部機舊電問題?
即係磁吸殼個!太落會影響Spen?
例牌用一星期之後自己幫你關哂啲唔用嘅app就好啲
用light mode又唔打機 很夠
有冇開LIGHT CPU MODE
5G如果開左都好食電
有開 dns on 左 , dns66 start左, 但係唔得唔知點解,謝謝你先!
我指facebook呀睇下人哋點襯
正, 好葡萄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞