Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
收買佬2500,自己放可能2800

Samsung官Trade驗屍冇花都話有暗花
淘寶Ringke官方好似78人仔
yes
而家買s23u 送d野
差過預購果d咁多
貢平
有冇兄弟記得 set animation 0.75 嗰堆 adb command ?

定有 apps 搞到
美源黑
想問一下有冇人部s23u屏幕指紋位果度,有光照落去係睇到有個印係度,個印嘅大小係sim卡框咁
developer setting 有
咪一樣冇用
係呀,我那部都係咁
有無畫師分享
Good lock 係一個大集合,裏面有一堆幾好用嘅小工具,都係啲小型調較更部機更順手,或者更靚,唔一定所有工具都啱駛,但總有幾個啱駛
可以喺 galaxy store 下載

另外有個叫 Galaxy Lab, 都係 samsung 出
更多更得意嘅小工具
不過唔知點解香港 Samsung Store 無(我懷疑好多都無)(都要鬧多句,垃圾香港代理)
於是乎有人整咗個 Fine Lock, 可以喺 google playstore 下載,可以喺入面下載返 Galaxy Lab 啲工具

我嘅理解係咁,有錯指正

BTW 印象中第一代 Good Lock 真係淨係搞個 Lock screen, 之後啲功能先越嚟越多,所以叫 Good Lock

上個post見到幅圖有 個人 同 工作
想問點樣開

淨係開到安全資料夾,好似同呢個又唔同
我又冇公司比既email, 全部都係自己開既 個人ac黎
【官網限定】 購買 Galaxy S23 Ultra 送總值超過港幣$2,600 禮遇!(2023.02.24 - 2023.02.28)
⭐ HK$500 Galaxy Credit 網上消費額,自由選擇原廠配件
⭐ 送ITFIT 三合一LED無線充電板 (建議零售價 : $798)
⭐ 額外高達HK$500 Trade-in 回贈
⭐ 渣打信用卡獨家尊享,高達10% 現金回贈
⭐ 36 個月免息分期,低至$270/月

【官網限定】 購買 Galaxy S23 | 23+ 送總值高達港幣$2,600禮遇!(2023.02.24 - 2023.02.28)
⭐ 港幣$300 (S23) / 港幣$500 (S23+) Galaxy Credit 網上消費額,自由選擇原廠配件
⭐ 送無線閃充充電板 P2400 (建議零售價 : 港幣$468) (S23) / ITFIT 三合一LED無線充電板 (建議零售價 : 港幣$798) (S23+)
⭐ 額外高達港幣$500 Trade-in 回贈
⭐ 渣打信用卡獨家尊享,高達10% 現金回贈
⭐ 36 個月免息分期,低至$164/月
如果好過嘅話咁下次仲會有人預購?
軍規殼二手竟然係0
係咪一隻都未出到
諗住拎佢做戶外殼可以扣繩用

有無其他軍規殼可以上繩扣嘅推介
唔想攝膠落充電位
正常。指聲波指紋係果個位置
師兄你諗既嘢先係反常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞