Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
why not both

星期一三五UAG, 二四六 Zero One
星期日裸機
我4日前官網訂,跟住發現amazon平一半,
cut左單,跟住amazon冇野湊夠數
一路hold住冇買

好啦今日真係想買,
佢話zero one冇得湊單免運費7到喊
我年年換機,
uag好似唔值又未用過唔知厚成點
https://www.amazon.com/-/zh_TW/gp/product/B0BJRYMHPY/ref=ox_sc_act_image_3?smid=A2SFKRF5TPZMT5&th=1
150hkd
夠49us 仲免運
即係amazon買2個殼 再加舊垃圾 = 先達買1個殼
屌,唔撚係咁狗呀
依家撞曬背卡
會唔會同Nordvpn 撞?
我前兩日 試過拉入購物車,試過禁結算有得免運呀
而家做返一次相同既野,冇左免運
屌,後悔果日冇買
login過都啱嘅 安全嘛
頭先去衛訊貼咗嗰張韓國MU高清貼, 因為張貼個size冇cover晒4邊所以戴套之後冇頂貼問題
on9 trade in
3.5插附近有d花都扣左我350
你地如果用新機去吹煙真係自己放好過
想問23u mon貼
係咪會包埋兩邊弧度?
用開S10+彎邊, 今日出去摸過23+, 起角手感好唔慣, 心大心細
淘寶五蚊光固都係咁
曲芒唔頂邊嘅解決方法就係唔cover條邊
我都係s10+轉s23+,s10+手感好好多,機背貼住手掌,s23+手掌淨係揸住兩邊個框咁
依個濕鳩網站,我從來未試過可以一take過login 到...改密碼又改唔L到
所以我都費事計直接官網訂...

計得黎都換下一部電話喇
係 good lock., home up 入面
係, 一係就裸機用, 但後面鏡頭會花晒
小妹啱啱都入手咗ringke fusion

摸落去以為厚過S10+, 等我仲拎部機拍埋去比較
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞