Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
Ultra
試下, 今日岩岩出, 閃魔UV光固貼, 不需要膠水, 只需要貼完照UV燈
我下午淘左

https://detail.tmall.com/item.htm?abbucket=19&id=704097121906&rn=074ded4b1719469bbe78c54e53c52b90&spm=a1z10.5-b-s.w4011-24368630900.102.43771c79mAJvo9
如果唔想煩, 就X-ONE果隻UV光固膠貼, 門市用CUT機裁剪, 有人幫你貼, 不需要落膠水, $188, 有巴打覺得OK, 指紋秒解

如果唔想煩, 另一選擇就先達DOCOMO果D HODA / DAREMAC UV玻璃貼, 老闆幫你貼, 幾百元, 需要落UV膠水, 有巴打覺得OK, 不過指紋唔係好得, 另外有可能用耐左縮膠有白邊
22號訂
今日就收到
佢網上仲寫3月10
我個套同mon貼未到啊屌
先達之前都有幫襯過,賣貴價野,態度好好,但貴
已落單
我仲諗緊uag定zero one
zero one宜家要4月先ship cls, 仲要冇免運費

送嗰個殼真係好撚線手好驚
YES, 本身HODA, DAREMAC塊玻璃貼都已經唔平
呢d 貼入左幾粒塵救唔救到
膠貼入塵有咩貼救到?
玻璃貼就有可能救到既
過完機啲相唔識分返開相簿可以點搞
咁手殘黨都係出去搵人貼算驚貼十張都貼唔到
但唔想赤裸裸咁
咁呢D無計
點會 你無用smartswitch?
係docomo貼左,指紋ok
不過真係貴
屌米狗
你再咁叫我真係會好受傷 要攬任枕頭喊

想買埋 galaxy watch 5, 好唔好用?
1. 睇到咁樣 好想試
係咪上官網裝apk先係
https://adguard.com/zh_tw/adguard-android/overview.html
而唔係裝google store

2. 你地係咪買個人終身
點解spigen zero one咁貴
係先達見到,仲要訂
sor自膠原來依家要撳多下檢視全部
之前撳入去就直接見到
咪係,肉酸到一個點
等下代啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞