Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
One note ?
支援 S pen 都幾好,而且可以同步返電腦
我之前都靠佢溫書

Notion 都係好嘅筆記軟件
但我有 Note 系+ iPad
可以配 S pen 嘅 onenote 啱我啲
去咗啲細鋪問
個價麻麻地
嘩,巴打mark低左

佢意思係888屎都食,8G1爛屎都唔怕啦照食
我掃緊舊年啲post講有咩贈品
咁啱見到
我以為系統本身有,只係我太柒唔識set
嗰陣都未有8G2而家有8g2仲買8g1唔係傻仔係乜
算啦,我食屎算
我用Shelter app 整
覺得係SAMSUNG 好正既function 之一
分兩個系統~
我會將我覺得有伏既APP / 野放個邊, 有事都應該唔會ACCESS 到本身個個主系統
快啲換23u, 爭你就齊人
順豐係咪而家都收唔到就今日都冇我改咗智能櫃 佢話十點前又改到十二點前
Yes
23u 512 綠
定其實三星一開頭派左部花既機俾我呢
有無得換返
你原句明明講緊舊年買8g1係傻仔
用緊S23+,平時用開個airpod pro2都用到wts錄音,而家佢唔識自己轉做耳機收音,手機內置個個錄音程式又唔得,discord都唔得。
但轉去ipad到用discord 又用到,啫係耳機無問題啦。
而家S23+用唔到airpod錄音,各位師兄有無解決辦法。
notion我有用!!!竟然搵到知音
但佢變咗係我秘書 記下收入 同plan嘢都正
但啱啱睇番唔知點解佢calendar 個preview無撚咗
變咗粒點 唔知點搞好

one note係咪比Samsung note好用?
定主要因為同部方便先用
因為我平時喺tab S7一開啲lecture note就自己彈去Samsung note
所以變咗習慣用Samsung note

文件翻譯除咗google translate之外有無推介
你最好呢世都唔好拆返走佢
咪轉台轉sim卡啊
我想下星期去Clockenflap之前買到部去影相
希望佢3月1開始多番啲禮物
應該係有。。。因為我舊機唔知邊日無啦啦俾我摸索到依個功能
之後依家轉新機已經搵唔番點整
花到七彩都賣到3000?
而家聽住歌開game係咪就會pause唔播歌?
有冇得改?
德馬買100左右咋 買咗3個返嚟
咁我收返原句
屎已放入口
Google search 唔到有同樣情況出現,係咪S23+ bug嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞