Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
我發覺香港版個 Google 時鐘 app 無 routines 呢個功能 , Google Assistant 個 routines 又收埋咗要 search 先搵得返...
搞到 set 唔到好似 iPhone 咁可以熄鬧鐘就用廣東話講今日天氣同 tasks...
係咪冇火牛跟?
多唔多人用送的透明殼?
個個都話硬到仆街同重
沒有
可以set拒絕來電 留言叫佢打另一個number
暫用緊

可能我呢個唔同,但我又唔難拆出嚟。左上角拉一拉就出到嚟。
用緊,因為未買到殼
如果個背用透明嗰FUCK,個背係凹左入去,唔好渣手
同埋好撚 線 手
如果無估錯係你公司acc 嘅setting

正如我公司一用outlook add 佢acc 就迫人要用密碼解鎖
side key setting 長按淨係可以揀bixby 或者電源選項以前用button mapper 但新機佢detect 唔到呢個掣無得校
我試過呢個 但唔得 唔鍾意佢英文字型想用返samsung sans但又想改emoji
https://github.com/thedemons/merge_color_emoji_font
噉個原意就唔同咗
你可以用 good lock , registar 可以set好多野都得
quick share link la

routines button action 任 set
extra brightness 真係正,企喺陽光底下碌手機都唔成問題以前moon較到最光, 部機得個熱字又睇唔到野
點解唔閂埋個快充?
訂嗰陣要講買贈品?
講埋*
又啱 過夜好似唔洗充咁快?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞