Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
sure
https://youtu.be/okwKSLPVwc4

硬係覺得新機d相色淡左,同佢個test差唔多

之前反差大d色靚d ,而家係沖清左但個feel似iphone影

呢個,屌佢一add account 就迫我整
download到但又唔得

長按power然後side key setting

或者入routine去較
用zfont3搞 跟佢step之後重開機就有
答番 #999 反省中
>仲有咩ad blocker可以用
adguard /blokada
>巴打用緊邊隻好啲?
試用緊 adguard 介面都幾好睇, blokada都用過之後就跟左 CL巴試下用 adguard
點搞
揾唔到
Blokada 5 先好用6要收錢
如果係office有wifi就set 入wifi開
冇不用gps開
如果要行街就set指定時間開
adguard +1

全屋tablet/phone都用晒 一次買段9個account唔洗煩
珍,200幾蚊FAMILY PLAN永久

跟呢度做?

前晚8點三叔官網訂512GB S23U,啱啱嚟齊晒
yessss 佢中間會話呢個係個舊嘅package 但係都唔使理照download 之後重開機就有
搵我咩事
係幾吸引
29.9us 就一世

plus 9影
Thanks
即刻set試下先
想問下join app , s23 複製完,電腦無copy 到, 但電腦copy 係去到電話, 有無人識搞?
但係routine裡面都無得call forward呢樣野?
終於搞掂

有無人試過依幾款貼?PFT數碼
我以前用 routines call Bibxy 撥出 **21*xxxxxxxx# 做 , 唔知有無好啲方去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞