Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
smart switch 係咪過唔到whatsapp?另外過要過邊個file?

前S22U用家表示好感動 係核電
仲要冇開light mode
如果你舊機有入,新機去 ctedit card揀翻你自己 d card揀 activate入翻 card後面個 cvv就係
得其中1張得
HSBC問題,打去CS
係,你要自己過
最簡咪 whatsapp入面揀 setting, chat, chat backup , backup now

新機就揀 restore就得
btw我回來了
set一日機爆左3個po好難追
同埋見個個為mon貼所苦
我用番S22U剩落嘅菲林貼十分完美
s23個相機明顯未調較好 尤其係個ultra wide 有啲位好矇 好似對唔到焦咁 主鏡頭就推到張相太光 好多noise 影5000萬會偏黃
舊果部S20FE 到底trade in 比三叔好定留番比老豆用好
Microsoft 365
有用咩 s22試過咁set佢係100完全斷電 到99又著番黎叉
手機好難用Microsoft
了解下先 嚟緊要做hon proj
我諗緊除咗one note 之外仲有無app 可以同晒windows tablet 同步
略嫌one note 唔太靚仔同唔順手
Samsung note 靚仔, 同埋可以靠安裝檔裝落windows. 不過想搵下有無啲再靚仔啲方便啲嘅
真, 例如8GB + 8GB 佢又唔會直接show 16GB. 啲restart 嘅app 都係restart, 無乜分別
報吿下
今日cmhk拎咗細機 齊三叔贈品 但就冇額外送mon貼同透明殼

另外發現原廠貼都冇你地講到咁難貼姐
貼其他還好,個殼先係真正垃圾
1 take 攪掂, 不過前鏡頭個位偏左唔對位
如果唔得嗰張我估你用咗黎綁其他app e.g. Foodpanda Uber 之類
尋日打去HSBC 佢話一張卡最多綁九個地方. 你同佢講佢會幫你一次過解晒鎖, 到時可以再set過
如果磨擦得夠大力都會刮花,而拋光咗嘅鋁合金喺刮花嗰陣特別顯眼

我都覺
屌我都係 強迫症睇唔順眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞