Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
可能我成日甩套 叉電 事關我條線個殼太大個 個套會頂住
個framecase柒柒地
用緊s23u覆你
部s20+副機嚟,但都好撚sad
巴打你就好,我都係23u 512白但冇反應
睇下可唔可以平d 收
佢送果個充電板我都用唔著
唔洗的,裝左adguard pro就成部電話通用
同我一樣搞到琴日即刻落單s23u
200蚊夠買family plan 9部機嘅lifetime plan
wait 我記得好似90日內可以退費
adhell 3仲work....
但發現方法嘅人話唔可以亂公開
你哋要就問佢吧!
https://forum.xda-developers.com/t/adhell-3-knox.3908002/post-88170391
block到喎,開完dns有冇kill 目標app再試
2隻都係開dns嚟block,唔覺會有分別
15w wireless charger係好用 之前未用過wireless charger
無諗過要買s23
上星期我部s21u都黑mon
最後都係買咗s23u
今日試影
係,我都冇諗過咁快,畀完$話下個月10號先到,嚇屎
頭先我係 search cafe 一按 enter 就 full screen ad 煩到
我用緊冇事 不過都已經買咗s23
想問下個mon貼唔識痴可唔可以攞去門市叫佢幫我痴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞