Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
唔係唔好 但上年由13pm轉14pm 真係冇升級感
見今年s23u好似幾好 想轉過嚟試吓
有冇巴打用緊佢送嗰個 邊框保護殼兩用保護殼
係咪都係好實
如果係我都係淘個case算
唔駛諗,轉
要破處
咁都有得binc
咁新都轉
Onenote 好用過 samsung note 好多
Samsung note 唯一優勢係筆觸力度感應令啲手寫字靚啲
但係綁死喺 samsung ecosystem 都癡線嘅,睇吓佢 galaxy book 個價錢
係 lockscreen 長按空白,長按 d icon個位,下面可以揀

呢個野點樣拎
入佢個網 同我講sorry

係s23u one drive登入左,得5gb,基本版要比錢
365 登入左,叫我買1tb容量
果6個月送左去邊

尋日咪有人話點轉做ios emoji
我今日用zfont3,跟住佢instructions 改再reboot 就ok,但係我個battery indicator 個數字依家跌咗落嚟
笑死
想用s10+ 512 trade s23u 512
官網定中移好
心動中
iPhone 過資料去s23u 易唔易?
還原度高?
長按,下面就可以咁揀
你咩機?
嗰浸色鍍上去咋嘛
呢個真係冇辦法,唯有唔用
因為電量同重量 想由iphone跳去s23/s23+
但銀行app安全 macbook果啲
好難取捨
lockscreen 長按空白位
or
go setting, lockscreen 入都得
yes
搵唔返安全卸除usb個掣
有冇人知搬咗去邊
Pm轉過嚟最影響應該係舊電 如果你唔介意既話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞