Samsung Galaxy 討論區 (239) S23系列現正熱賣中

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
唔該巴打啱啱試咗okay

估唔到而家官方都比人override 個bixby所以一開始無諗過用routine set
研究吓點閂先,因為係我自己setup
registar 呢個都研究緊,s10嗰時無,算新feature for me
有原裝揀原裝

行wi-fi 6e 閒置30分鐘以上就斷線,我可唔可以去換機?
你可以上去問下

我今晚試下開安全模式有冇改善
而家網店買係咪仲要戇膠膠登記個clubs先有保養?
好易,我 set左長按就開電筒
6E唔知,但連我隻5G wifi router行wifi6就無斷線問題(即使閒置好耐)
routine可以map button function嘅自由度大好多
對對,hardware key易 d 按
Routine其實真係勁又易用
btw 提提各位登記clubs 拎積分,多多少少返少少coupon 唔記得咗保養關唔關clubs事定就咁張單就得,但得閒登記埋無壞。
我落訂金嗰陣佢冇講 係咪到時攞機就有
巴打,請問係咪綠色tick護盾果個
去佢個網裝咗apk,佢寫家庭永久要1329
https://hkclubs.samsung.com/seca/sec_a_index.html#/part_a/1

佢寫話登記咗以後保養都唔洗帶單(唔肯定實際係咪咁)

同埋會有啲積分比你換禮券
去stacksocial買code入落去,唔好响官方app落單

想再平啲就等啲咩復活節丫 black friday之類可能會有再平
去stacksocial買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞