有冇巴打係由電車轉返揸油車?

423 回覆
138 Like 15 Dislike
可摸耳detail講下有咩樂趣分別
以香港黎講
你咁樣一棍打落去我驚班窮撚受唔住
班窮撚入油都可以開個post
獨/小強最愛特斯拉?「標配一隻」都市傳說 車主崩潰
東森新聞
2021年2月21日·3 分鐘 (閱讀時間)

有網友在臉書上PO文,抱怨特斯拉愛車上出現蟑螂,卻意外釣出不少特斯拉車主,紛紛在下方留言說有類似經驗,還有人說以前開油車沒出現過幾次,換了特斯拉卻頻頻出現蟑螂!難不成特斯拉真的會吸引蟑螂嗎?汽車美容業者分析,可能是因為特斯拉踏板使用「紙板」材質,氣味吸引蟑螂上門,但要杜絕小強的治本分式,還是避免在車內飲食。
V8 100上200種感覺差太遠
不用分得那麼細
所以而家係一部電,一部油
揸300公里左右,喺架車冇電前你個人已經冇電先
班友中意劣波棍同J喉聲,係比較難理解
你以為真係好重咩,人講你又講

一部model 3咪同c class差唔多重
分別試過連續揸200 miles同137 miles啦,都冇乜嘢你應該未試過揸咁耐,真係冇你想像中咁辛苦
我揸300幾公里揸到差啲瞓着
已經係山入面嘅公路唔係一條大直路有d起落有彎咁
半個鐘都見唔到一部車真係悶到想嘔
試下一邊聽歌一邊揸車,我試過咁就完全冇睡意,反正我就係咁先揸足咁耐
聽歌都好易瞓。要解除睡意一定係開聲播AV ,萬事萬靈,一播即醒
? 所以?
分享下你本身揸邊架車享受緊駕駛樂趣
鐘意揸咪有樂趣囉,理得係咩車
Why not both
我有frd 揸完Model 3 轉揸mustang. 佢話mustang 先係車來, model 3 都on99
咁撚窮就搭巴士啦柒頭
你嘅眼中香港=油尖旺?
我部SR+ 2019 叉滿得300km左右. 以90%-20% 咁用, 其實得200km. 用到30% 就已經要搵定sc, 好大壓力囉

講真, 唔夠我一個平日用囉. 所以平日我揸返油車, 起碼唔洗揸到30 40% 心掛掛
因為香港考車冇一個叫長途試
邊有男人咁大個仲玩玩具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞