有冇巴打係由電車轉返揸油車?

423 回覆
138 Like 15 Dislike
唔係問你其實係定唔係, 我問你有無讀ee 呀

你出街買嘢去享受服務, 洗唔洗讀埋management HR Marketing? 比錢又洗唔洗學accounting, 用e payment 洗唔洗讀fintech?

你細個讀書又洗唔洗讀左education 先, 先可以讚個老師識教書?
睇你應該都好後生
好多嘢當你係業餘嘅時候就最fun
到你成為專業就冇咁大樂趣

樂趣就係要發自內心
仲有你有無出國, 搭飛機又洗唔洗讀aerospace engineerjng? 你有無讚過空姐, 洗唔洗讀aviation management?

你都無入過警察學院, 你有無屌鳩過差佬呀?
冇可能揸車返大陸玩!
仲有呀, 你無讀過anthology 你無權話d 女靚定唔靚

講開一個人靚唔靚, 你唔識數學界嘅golden ratio 你都唔好審美呀 柒頭

記住今日唔好襯衫, 你無讀過textile 呀
仲死雞撐飯蓋
即係叫青頭仔溝女前要讀生物同生理學

不過認識汽車構造同原理係好事嚟嘅,明白到點樣保養
車重有咩問題?避震/車胎邊間車廠係好?
避震壞左返原廠(免費)換
認真問,香港可以穿得去邊
聽高轉引擎聲
波波盡不知幾爽
跟趾落波入灣
地板油出灣
我都塞車都唔會燥 你係咪個啲塞車就吥嘅仆街 明明都郁唔到仲係咁吥
識玩寶鹿一定玩六缸,四缸買日本車唔好
不過寶鹿啲膠parts係煩

揸過五缸或以上樂而忘返。冇特別要求嘅用家,電車都諗得過
新車一定買電車
但ev6托咩 簡隻大牌子啦
我印象中嘅mustang 係 i6 v6 v8
最緊要自己開心
4缸野驢
連尼住都揸緊
係呀 同佢果架同款
買電車兩類人
1. 窮撚電車乞兒 日日嘈油貴又要揸
有錢人驚閪入油咩 又方便快捷
2. 有啲閒錢同鍾意試新野嘅人
當電車只係新玩具 追下潮流咁
唔好講笑
而家香港可以過澳門
再上廣州
我架電車係外太空行
續航可以無限遠添
無擔心過
後座好坐左但bodyroll好勁
就快有埋港車北上, 淨係廣東省已經好撚大
咁同cvt 個類一樣。完全冇癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞