有冇巴打係由電車轉返揸油車?

423 回覆
138 Like 15 Dislike
如果話用30幾個 去買科技,ok 免強接受。
但磨刀鴨屎 70幾80個 咁嘅造工用料真係心理唔多平衡。命有我非常在意隔音風噪胎噪問題,揸架e320 行到百六七 都好安靜,磨刀s 我以為自己揸緊collora.
呢個真 ,播片同av 真有效。
經常要一踩就400km 以上,試過幾次一口氣踩1200km 差啲落唔到車
都識幾個fd轉返揸油車
冇私家叉電位上年月尾都係油車換油車
屋企人都係買油車
風聲呔聲都算 內龍啲雜聲先堅
上面講左sr 實際得200 幾你用。
做數據撚冇用架,入油站你著哂燈都命撐到10零公里。電車起碼留20到30% 電就要安排差電,而且不一定冇位。
呢到太多小學雞論車,冇計。
你個架係初號機呀?可以吉住個屎忽周街走?
人地話差滿都唔夠一用呀
唔小心撞咗,之後揸翻舊個架,真係覺得啲油好貴
有另類駕駛樂趣你唔知姐

https://youtu.be/Nu_V8JvkZqs?t=30
唞足精神,60 歲都揸到non stop,不過佢虧者

渣緊model 3,泊室外日曬雨淋
村屋門口自己充電
架車d塵多到成寸厚一個月先電腦洗次車
但我理撚得佢,我代下步only
我當佢corolla
見d人成日拎部車捽左捽右咁
有無人覺得電車隻wing wing聲好刺耳
揸開油車,
次次出街泊商場都見到電車排隊差電,
真係好ON9
攪得Tesla 最撚抵渣
勝在夠平
係個隔音好撚差

換車前渣過雙B
渣highway架車入面好靜

可能benz電子隔音都好好
不過我未渣過,同埋冇錢買
仲有benz電車d款好似仲係薯薯地咁
咁撚恐怖
見住個同事俾差電控制人生,最終俾人炒埋
benz 電車好似無發展得咁快,反而韓仔電車market 越佔越多。

買電車,除咗 tesla,啲人就諗韓仔嘅 ioniq ,ev6,等等,其他美國brand 都有電車,但真係無咁popular
係香港d tesla fb gp打小強都search到好多post
都係第一次見汽車會出現呢個情況
做fk8老MK?
有冇位叉電 冇位唔好諗/諗Tesla
不過你個case 揸Tesla去馬料水叉電 可能都要3日去一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞