有冇巴打係由電車轉返揸油車?

423 回覆
138 Like 15 Dislike
咁買車唔會考慮埋?
以香港嚟講⚠Made in China閹割版
買者流淚⚠
等睇樓上喊住話以Made in China車嚟講
問題永遠都係你有幾經常要揸咁長程
偶然一次只要更改下行程就解決到
長途加塞車呢個情景有啲怪,你唔會塞足200公里
同埋塞車先係電撚嘅世界,電車唔行只係燒電黎吊住個冷暖氣,唔似油車咁空轉燒油
唔會,正如我唔會考慮我有機會由西岸揸去東岸呢啲咁痴線嘅事
已經夠死啦
屋企兩部都有 放假先揸部油
番工都係揸部電

係唔係好多ching未揸過四缸以上,玩樂感有分別。
4 cylinder 好難做得好聽
係得boxer engine/ AMG 叫好聽少少 始終冇聲底
3系已經算係一架有駕駛樂趣嘅車,如果你連3系都覺得垃圾,咁轉電車啱你多啲。
呢個post極多油車老屎忽一日揸十幾個鐘
由Model 3 轉揸Yaris
原因: 移民
因為電撚做唔到

睇下gin 姐條片, 電撚玩roadtrip 幾慘
樂咩趣 你有冇讀過機械工程 有冇研究過automotive engineering? 冇就唔好學人講樂趣
同話十萬蚊budget 留言一定要話買十架ae110 一樣咁9up 啫勿認真
揸緊 4缸 Mustang, 次次著車都J把聲
一定係油車世一
利申 teslun
你係J緊尾喉, 唔係J緊偈聲, 留意返。
未睇,有冇link?
又有啲道理
唔係卦, 唔通要讀food and nutrition 先可以講食物美唔美味? 係咪要讀physiotherapy 先可以自己捽下d 肌肉?

你揸電車又係咪要讀electronic engineering?
去youtube 搵駕輛
其實係 真正既樂趣應該發自了解
普通人所指樂趣最多都係個人感受/喜歡某樣野,好表面
我知架輛,你share條link我先可以確認同你睇緊同一條片

陣間我睇左第二條類似嘅咪雞同鴨講
唔洗咁認真, 搵到就睇, 岩傾就傾, 唔岩傾就撚就
我地冇讀過公共行政
所以正苦啲政策係點玩都唔關我地事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞