PD / 快叉火牛集中討論區(11) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
已經過咗7日
拎去青衣
買番黎唔夠一星期就壞咗用唔到

攞去ego度換
點壞法,port全死?
見好似冇人講過inno啲牛 是否伏中之伏?
有冇巴絲打知道 Promini GS150 / GT150 支唔支援到 Samsung S23U 超快速叉電 2.0
兩隻都support,有PPS: DC3.3V-21V⎓5A profile
記得用5A/E-marker線,不過當你三個type c port一齊用就可能唔support,因為分咗做60+60+30,應該出得PPS 3A
有無啲摺腳火牛 但又有至少一個usb-a同usb-c頭
搵左好耐都搵唔到
三腳唔使諗
[url]【淘宝】https://m.tb.cn/h.UqodQTR?tk=piPUdQ9XMsq CZ0001 「澳规欧英规多插头旅行氮化镓充电头65w gan充电器 手机电脑四合一」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开[/url]
之前買左個玩下但唔好預雙口有快差
想問下呢度有冇巴打用過/用緊xpower gx200?想了解下對唔對應S22 ultra個超快充?
參考 #208 PPS 5A+ Emarker 5A = support
即係charger同線都要support先得嘅意思?
遊行用插頭
如果得手機要叉
應該係酒店5v2a 2腳頭 駁上駁18w以上尿袋
咁樣唔記得拎都冇咁心痛
係,然後上去佢個centre,佢直接俾個新嘅我
1999旅行用?
GAN 150W, 用緊ASUS LAPTOP 差PORT1, S23 PORT2, IPHONE 14 PORT3,
頭先有段時間勁閃, 我指似係又插又抆走又插又忟走咁... 20 秒3轉.

不知依家又好順. 無事.
PORT 1 見佢出左60W
EGO
因為分緊電壓
買咗個SlimQ+usb線,用唔到Samsung 個fast Charge 2.0
佢9v出唔到5A得5v/20v 所以唔support
不過老實講,25w同埋45w實際叉電速度唔係爭好遠,30分鐘嚟講多10%左右
明白,不過出唔到拎去旅行都方便嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞